Eventyr
Jeg ville utrykke en litt mystisk følelse i dette bildet, litt sånn eventyraktig.
Jeg er ganske fornøyd med resultatet. Jeg har lagt på litt diffus glow, men litt usikker på om det blir for mye. Legger ut en versjon uten også.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-24 21:26:21
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • 24-85mm
  • Brennvidde55mm
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 500
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger749
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Tomas W.

Veldig eventyraktig preg over dette bildet ja:) Synes ikke du overdriver effekten her. Dette ble troverdig og meget bra, en anbefaling fra meg:)

TW
Yngve Sem P.

Drømmende og flott. Jeg synes faktisk du kunne dratt enda hardere i spakene. Og ideelt ville jeg likt at modellen din var blond. Kjempefin speiling, men litt konturløs bakgrunn.
En kraftig overeksponert versjon hadde vært interessant å se, men jeg liker altså svært godt det jeg ser her også.
Cornelia T.

Hei Kate, jeg synes at du har klart å uttrykke det eventyraktige og mystiske du ville veldig bra. Liker v1 best, fordi jenta og hesten er litt lysere enn i v2.

mvh, Lia
Arnhild A.

Hei

Liker bildet ditt veldig godt. Flott eventyrakig stemning. Liker speilingen i vannet og kompen. Liker best v1, syns ikke effekten er overdreven.

Mvh Arnhild
Thorbjørn R.

Ja, dette har du all grunn til å være fornøyd med. Ren komposisjon. Gjennomført i hvite farger, både på hest og dame. Og god stemning. Bra!
Linda G.

Hei! et nyyydelig bilde, bra komp og stilig effekt!! Kjempebra! Hilsen Linda
Anne Ø.

Eventyrisk, nydelig bilde. Liker best V 2.

Anne:)
Torgeir Pande B.

Kjempe stilig! Du har fått fram eventyr stemningen veldig godt i V1, det bilde jeg likte best også! Stilig!

MVH:
Torgeir!
Linn J.

Hei,
kjempe lekkert bilde! Du har virkelig fått frem den eventyraktige stemningen...fin speiling i vannet. Jeg liker V1 best, fordi jenta og hesten skaper en sterkere kontrast mot omgivelsene.
Mvh Linn
Espen S.

Veldig bra gjort! Liker bildet og effekten veldig godt. Hvordan legger du på den effekten egentlig. Hvis du anser det som en yrkeshemmelighet er det helt greit. Men er nysjerrig. Har relativt god greie på P.S men har ikke helt fått resultatet jeg har vært på jakt etter. Utrolig bra jobba. Anbefaling.
Mvh Espen Schive
Anna Rosa L.

bildet er et eventyr i seg selv! Meget vakkert! dette har du nok brukt litt tid på og jeg synes bildet fortjener en anbefaling fra meg, og det er godt fortjent!
-rosa-
Ann T.

Et eventyrlig vakkert bilde! Jeg liker V1 best fordi jeg synes at den fremhever stemningen best. Liker speilingen i vannet og komposisjonen.
Mvh. Ann
Kate L.

Tusen takk for alle kommentarer! utrolig gøy at dere likte det så godt.
Til Espen Schive: For å få den effekten har jeg gått inn på filter-filter gallery og deretter diffuse glow:)
-kate-
Elise M.

Det var et VELDIG stilig bilde! Liker det kjempegodt=)
Bjørn J.

Jeg synes utsnittet ditt er alt for snervert og filterbruken din blir for voldsom. Bildet er bedre uten. Dette kunne blitt fint med et større rom, nå fremstår det litt for søtt og klisjeaktig.
Anders H.

Et utrolig flott bilde. Så rent, og komposisjonen god! Liker godt stemningen med blankt brunt vann og diffuse grønn blader i bakgrunn. Den hvite hesten med rytter lyser ut ''noe godt''. Det er litt eventyraktig og malerisk. Synes ikke etterbehandlingen din er for drøy, den hever bildet ditt. Dette bildet anbefales.

Mvh Anders
Tove H.

Stilig eventysbilde! Synes v1 fungerer bra - litt drømmeaktig.
Hilsen Tove
Kine H.

Utrolig nydelig bilde, jeg også foretrekker verson 1 best, da hesten kommer mye bedre frem der. Diffus glow, speilingen i vannet, i tilegg til at du har fanget hestens bevegelser når den krommer nakken, og strekker ut beinet, det gjør bildet veldig eventyraktige og mystisk...

Hilsen Kine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu