Dobbelblått
Jeg har lagt ut bildet under Bildekritikken fordi den er et er et forum som er ment å være fritt for snillisme og kosekultur.

Jeg ønsker din gjennomtenkte og ærlige kritikk og tror at den bidrar til at jeg blir en bedre fotograf og at andre som leser den lærer noe av den.

Jeg tåler både ros og slakt så lenge det er ærlig og saklig, men jeg misliker ukritiske kosekommentarer.
Bildet inngår i albumet Våryre bilder - Litt av hvert som blir resultatet når min makro-botaniske utløserfinger våkner til liv etter vinteren.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258397} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Dag T.
Lekkert, og linjen til høyre er elegant gjennomført, men jeg får ikke kuttingen nederst til å stemme. Enten kutter du blomsten oppe like tett, eller så skulle du hatt med mer nede.
Roy H.
Harmoniske farger og en litt uvanlig vinkel. Fint.
Mvh Roy
André M.
Melankoli i et melkeglass?. Fine farger og god komp, selv om jeg nok må innrømme at blomsterbilder sjelden når helt inn hos meg. Kuttingen nede var ikke heldig. Her trenger du luft. Kutteforslaget til Dag (oppe like tett) er et rent voldtektsforslag. Ikke hør på'n. ;-)
Chr. G.
Fortreffelig lys, uvant, og bidrar til at det høye tekniske nivået kommer til sin rett. Litt trangt? Stilken til høyre tøtsjer kanten og vil gjerne ha litt oppmerksomhet, av nettopp den grunnen. En komposisjon som funker optimalt er vel ikke bare greit å få til her - med buede stilkene til høyre. En del teknisk gruff i nedre venstre hjørne kan du sikkert kjapt få tatt rotta på.
Henrik Eidem K.
Enig med Dag ang kuttingen nede. Ellers så synes jeg dette er et blomstermakrobilde litt utenom det vanlige. På en positiv måte. Vet ikke helt hva det er som gjør det, men kanskje den hvite bakgrunnen?

Jeg er også glad du har valgt å ha fokus på de grønne bladene, for de detaljene der gjør susen.

|-| e |\| r | K
Brit M.
Ser du har lagt bildet under serien Våryre bilder, og denne blomsten passer glimrende der, der den speiler seg i det runde speilet. Det er slik jeg ser det. Form og innhold er glitrende, både pga harmoniske farger og stilken som kommer inn og lager et krysninspunkt. Jeg liker hvordan den skarpe blå fargen pensler ut de sarte formene med nerver på blomsterbladene. Er enig i det som er nevnt her ang mer luft under, ikke enig i noen form for beskjæring. Litt rufs i venstre hjørne?

Brit
Inger-Lise S.
Et fint motiv med god fokus på blåveisen i front. Den diffuse bakgrunnen gjør seg med høyresiden, som jeg syns gir liv.
Derimot syns jeg blåveisen i bakgrunnen blir noe for mørk og dominerer for mye over den du har valgt å ha i fokus.
Litt trangt nede og kuttingen er nevnt.
Bildet har lekre blåtoner.

God pinse fra
Inger-Lise
ingeborg w.
Her liker jeg diagonalstilken fra øverste høyre hjørne, buene i høyre side og de kjølige fargene. Fokuset sitter som det skal. Kuttingen nede av den uskarpe er uheldig.
Fred S.
Er du i blåveismodus enda ? Vel, pent blir det jo. Lurer litt på bladene her, noen er mer tverre og butte i enden i andre. Er det etter boka...?
Ser ut som den speiler seg her, speilbildet blir litt vel dominerende i mine øyne. De duse fargene liker jeg...

vh fred
Bjørn H.
Det mørkeblå blir for dominerede, og kappinga i bånn er verken frekk eller stilig. Den irrriterer.

Jeg savner mer luft på høyre side rundt den buede stilken også. Du er inne på noe men ikke i mål.

Bjørn.
Ann F.
Tusen takk for kommentarer og innspill.
Jeg ser at kuttingen nede ikke er helt hundre, burde vært mer våken der. Men det kommer flere vårer . . .

Mer luft t.h. ville tilført grønne blader til bildet der og da, det ønsket jeg ikke. Men som sagt, neste vår -

Den bakre er såpass mørk med hensikt for å skape dybde og for å ta opp igjen nyansen av kanten rundt kronbladene som ses bakfra. Men den kan kanskje lettes opp noe.

Så fint at jeg enda ikke har tatt det ultimate blåveisbilde!!

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu