17. mai
Bildet inngår i albumet streetstealing - om å knipse
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Cato R.
Hei Christer.

Tøff farge og kontrast bruk. Minner om Andrzej Dragan, en flink fyr med et meget interessant uttrykk. Selv om han brukte det på portretter så har jeg sett andre bruke det på denne måten. Denne er nokså vellykket men det som trekker ned er at bildet i seg selv mangler noe. Det er litt et ''her er onkel på 17 mai'' bilde.
Uansett så har du tatt deg flid og gjort en god innsats her. Blir spennede å se hvordan de neste blir:)

Cato
Dagfinn L. M.
Jeg liker godt uttrykket til den gamle mannen og bruken av fargene, men synes du har dratt kontrastene for langt ut. Den hvite jakken og de hvite søylene blir for dominerende for meg. Det er mulig en svart/hvitt-versjon hadde gjort seg bedre.
Avsluttet .
Kult bilde. Det minner meg om en fotograf fra USA. Men jeg må tenke litt om det. Liker farge og kontrast godt. Det ser nesten plastikk ut!
Avsluttet .
Herlig uttrykk og stil på gubben! Nettopp av den grunn synes jeg du er altfor for langt unna. Han halve karen til høyre synes jeg ikke gjør noe for bildet.
Dag T.
Enig i at det ble litt mye fortau foran, men eller funker det som bare det. Den halve mannen til høyre er bra.
Birna R.
Etterbehandlingen gjør susen her, den ''kler'' komposisjonen og er såpass overdrevet effektmakeri at bildet faktisk tilføres noe som ikke var der initielt. Den midtstilte mannens posisjon er vesentlig for at dette skal dras vellykket i land. Om ikke topp så iallfall et godt forsøk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu