Dette var en blitz øvelse hvor sola var i bakgrunnen så uten blitz ville hun endt opp som en silhuette. Liker glorien rundt hodet.

Ideen bak bildet er jenta som aldri fikk vokse opp på grunn av en abort
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger504
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257913} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Abort, ja. Jeg har forsøkt å tolke dette bildet på en eller annen måte som kan bidra med noe konstruktivt til denne loslitte debatten, og jeg finner absolutt ingenting. For meg er dette bildet bare et ekko av Ludvig Nessas usmaklige metoder til forsvar for det ufødte liv. Sorry.

Blitsen ser ut til å funke fint. Håper du finner noe bedre å bruke den til.
Stian E.

Må desverre si meg fullstendig enig med Jostein her. Bildet og kvaliteten på det er en ting. Men dette blir for vulgært for meg hvertfall. For å være helt ærlig, finner jeg det smakløst.
Wictor T.

Etter min oppfatning regelrett smakløst.
Roy-Cato M.

Et meget sterkt bilde. Fin effekt av blitsen og motlyset gjør bildet dramatisk. Uten forklarende budskap ville bildet i seg selv blitt groteskt. Men abort er groteskt, i virkelighet mere groteskt enn hva dette bildet viser. Søker du helt bevisst å nå frem med et bestemt budskap syns jeg du har lykkes godt. Bildet vil vekke oppsikt og mange reaksjoner. Mvh Rc
Silje S.

Hei alle sammen. takker for tilbakemeldinger, men jeg prøver på ingen måte å bygge opp til noen abort debatt med dette bildet. skjønne rdte for enkelte kan provosere. Uansett er jeg ikke imot abort i alle tilfeller, men mere det at mange unge jenter bruker det som en enkel løsning istedet for å gå på prevansjonsmidler. Men som nevnt over er oppgaven blitz og se rut til at dere var fornøyd med den så takk :)
Wictor T.

Motiv som dette er ikke det jeg forbinder med blits-testing.
Silje S.

Det er en blitz oppgave til skolen og tema er ''a sense of theatre'' og jeg valgte derfor å gjøre litt mere og dramatisk med bildet enn bare kjedelig blitz testing.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu