Jeg er fornøyd med blitzen fordi oppgaven her var å lyse opp det som er skyggelagt.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257912} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .


Vedrørende testing kontra tema, så mener jeg det samme om dette bildet som jeg kommenterte på bilde nr. 311734 selv om budskapet ikke er så umiddelbart ''opp i trynet'' på dette bildet.

Dersom dette er et prosjekt du jobber videre med, så vil jeg også benytte anledningen til å si at jeg synes det er vågalt og bra at noen tør å ta i vanskelig materie, selv om jeg ikke likte akkurat disse bildene. Det er vanskelig å balansere mellom vulgært frastøtende og provoserende tiltrekking.

Når det gjelder blitsbruken er jeg usikker på dette bildet. Det er særlig de skarpt avtegnede skyggene inni paraplyen og oppe i skyggen over døra jeg tenker på.

Du har også en del skygger fra sola, og de går motsatt vei av blitsskyggene. Jeg tror det også bidrar litt i forvirrende retning.

På den annen side forstår jeg behovet for å bruke blits på en modell med så mørke klær i en slik setting. Kanskje hadde det vært enklere å få et godt resultat i denne settingen dersom modellen hadde båret noe lysere klær?

vennlig hilsen
Jostein
Silje S.

Her tror jeg du har feil oppfatning for dette har ikke noe fra min side med abort å gjøre. Heller det at jeg ville adde noe til bildet som gjorde det hele mere dramatisk. Enig i at noen av skyggene er litt forvirrende men de fra sola må være der. blitzen er ment å lyse opp fjeset hvor paraplyen ellers ville mørklagt lyset. Er det som er skoleoppgaven. Men igjen takk for tilbake melding, for det er jo tross alt det man lærer av :)
Avsluttet .


Ops,
Da beklager jeg at jeg var for kjapp til å trekke konklusjoner om innholdet i bildet.

Hvordan tror du det ville blitt dersom blitsen din var på venstre siden av kameraet isteden for høyre?

mvh,
Jostein
Silje S.

jo det hadde sikkert blitt bra, emn poenget er at man skal lyse opp der sola lager skygger. er derfor jeg har brukt paraply og syntes det er fint huset lager skygger slik at læreren kan se hvor sola kommer fra. men er enig med skyggen inni paraplyen. men gikk gjennom bildene min og fant noen som var bedre. er det som er så fint med foto.no før jeg leverer slik at jeg kan rette opp tings om er vanskelig å se ting i eget bilde. så takker for det :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu