Tiurleik
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • D2X
  • AF 85 f /1,4
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257439} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Erling H.
Herlig bilde fra tiurleiken, skjønner du var ganske nær her. Det flotteste bildet jeg har sett av tiur med røyer, her stemte alt.
Kjell Ivar Ø.
Flott miljøbilde fra Tiurleiken.
Mvh Kjell Ivar
Kristoffer Ø.
Ja... Veldig fint dette. det ble jo litt uskarpt på grunn av bevegelser med 1/60 i lukkertid... men det blir jo litt plukk, siden det er jo nokså skarpt allikevell... Jeg likte det:) Bra!

- Kristoffer -
Stein Eric S.
Kjempeflott!!
Tydelig at dette er ''kongen på haugen'':-)
Aleksander M.
Hei
Flott miljøbilde fra leiken! Du har vært ganske nære her med 85mm. Litt bevegelsesuskarphet som Kristoffer påpeker, men ellers meget bra!

Mvh Aleksander
Robin J.
Lite tilgang på lys gjør nok den lille uskarpheten som vises. Et flott miljøbilde av en av vårens store begivenheter. Mvh RJ
Tom E.
Hei!
Denne karen må en vel si har det som plommen i egget.Synes dette var et veldig flott bilde fra leiken.Hvis det skulle være noe så kunne det muligens vært kuttet litt i bunn.
mvh tom
Vegard L.
Virkelig flott. Anbefales.
Mvh Vegard
Knut Børge S.
Hei Bjørn!

Et kjempeflott naturfotografi fra tiurleiken. Den stolte hanen står der stolt og sterk med et hav av valgmuligheter ( da i form av røyer ). Den tekniske biten sitter som den skal, litt uskarpt i hoderegion til tiuren, men pytt, pytt.

Nok en anbefaling vanker for dette flotte villmarksbildet.

mvh KBS
Odd E. k.
Hei Bjørn!

Et nydelig bilde av tiurleiken. Meget bra dette, der du fint har fått med mange røyer i haremet. Flott positur på tiuren og røyene som kommer spaserende underdanige og klar til parring. Flott skarphet og et fint lys inn på fuglene, noe som fremmer den flotte fjærdrakt til fuglene. Komposisjonen er også meget bra, der tiuren står fint plassert sammen med røyene. Flott fanget dette Bjørn, da det må ha vært en fin opplevelse.
Anbefales!!
Mvh

Odd E.
Avsluttet .
Hei Bjørn,

Råflott leikbilde dette, rett miljø og tekn bra. Den bevegelsesuskarpheten gjør ikke meg noe, skaper bare mer liv i bilde.

MVH
Tommy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu