Skille 2
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-16 18:11:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-05-18 11:09:35
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256785} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Hei Reidar! - Dette MÅ du legge ut i gråskala, mener jeg! Da vil vi se enda tydligere de flotte diagonale linjene som ender med treet som høydepunkt, tydelig mot en nøytral himmelbakgrunn. Men grønnfargen er absolutt frisk og fin den også. Utsnittet er helt fint. Likte bildet veldig godt!
Vennlig hilsen MV
ketil o.
Hei! Dette var et fint bilde. Fin komp,nydelige linjer gjennom hele bildet. Synd med den litt ''tamme'' himmelen. Ville også gjerne sett dette i s/h.
Mvh:ketil
Sveinung J.
Hei Reidar.
Dette fungerte fint- både i farger og gråtone. Veldig bra komposisjon der furene forsvinner over kammen hvor liksom treet tar i mot dem. Man kan spekuler veldig i symbolikk og forståelse. Veldig bra!!
Kristian S.
Nydelig! Syns det gjorde seg best i farger.

Kan du jekke fargene på himmelen litt mørkere? Bare som en test, er litt usikker på den.

KES
Tone A.
Hei
Eit vakkert landskapsbilde med fine diagonale linjer av spirer på denne bua åskammen. Kontrastane mellom jord og spirer kjem best fram i høgresida og jordfeltet mellom markene dannar eit flott skille med denne diagonale buen som endar med treet. Dette treet bryt linjene og gir eit interessepunkt.

Versjon 1 likte eg best men med litt meir kontrast og bruk av shadows/highlights ville bildet fått enda friskare uttrykk.
Versjon 2 med svart/kvitt blei også bra kor linjene kom betre fram men her er det litt for mykje usm, slik at uttrykket blir litt hardt.
Ein flott komposijon med friske grøntonar og eit bilde som osar av vår med treet som flott kontrast mot den tunge himmelen.
:) Tone
Reidar V.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger og gode forslag. Har i v3 mørknet skyene og brukt generelt større kontrast. Synes det ble mer dramatisk med mørkere himmel, og gjorde bildet mer severdig - etter min mening. Flott at dere utfordrer med konstruktive innspill, takk nok en gang!
ReidarV
Bjørn H.
Et usedvanlig godt bilde, v3 for meg, komposisjon,linjeføring etc. er bare knall.
Bjørn
Tone A.
Hei igjen
Versjon 3 blei kjempebra med meir kontrast og flott lys på dei nyspirte markene, som dannar så mange diagonalar som gjentek seg. Himmelen blei meir spanande med sine dystre skyer mot det einsleg treet og dei vårgrøne spirene. Sjølve skillet er nederst mest prega av mold men lengre oppe er det eit frodig gras som endar med treet som er ein flott kontrast i bildet.
Eit flott fanga motiv med ein gjennomført komposisjon.
:) Tone
Ivar B.
Versjon 3 er meget god. Fin dyster himmel mot et velkomponert landskap med strk linjeføring. Meget bra dette. Mvh Ivar.
Arne V.
Enig med flere her; V3. Det kom frem flere grønn-nyanser og det blir plutselig noen hakk mer interressant, selv om utgangspunktet er bra. Artig å se om det dukker opp flere avrianter av ''Skille'' med rimfrost og snø! :O)
Artig å ha dette på veggen sammen med ''skille''.
Litt ulik brennvidde og utsnitt er det vel, men det er jo ikke problem å se at motivet er det samme.
Liv F. D.
Hei Reidar, dette bildet fanget interessen med en gang. Likte #3, hvor du har fått klarere frem fargene på himmelen. Fin og spennende komp. Veldig bra dette.
mvh
Liv '')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu