Loenvatnet
Mektige Loenvatnet i Aprildrakt
Bildet inngår i albumet Tiden og Gud - Ein nasjonalromantisk flørt
Utstyr
  • nikon D 70
  • nikkor 18-70
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger459
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256109} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ivar B.
Kjente formasjoner dette ja, men de når unektelig inn til hjertet selv om de har blitt vist før. Fin stemning og speiling, men bildet virker veldig høyretungt i komposisjonen. Jeg tror også det heller litt mot høyre uavhengig av elementene og dette kan nok rettes opp. Tror ellers at et tettere utsnitt slik at du hadde fått nesten like mye fjell i begge sider hadde gitt mer symetri og balanse i bildet. Fin vårstemning. Mvh Ivar.
Jóhann Á.
Hei John!
Den dagen må det ha vært fint å være på vatnet. Ser jo mer ut som en fjord. Kanskje det egentlig er det? Kunne vel tenkt meg en rød båt for å gjøre bildet komplett. Men du verden for en ro bildet gir som det er nå!!!

MvH, Johann

PS. Tipper horisonten til høyre, eller er det bare tid å legge seg.... ;o)
John H.
Hei
Jeg har som mål å ta tradisjonelle naturbilder dette året. Eller det som mange vil kalle kalender eller postkortbilder. Dette bildet er fra en av Norges vakreste bygder, Loen i Nordfjord. Vakker men farlig natur. Innerst i dette bildet er stedet der 2 store naturkatastrofer fant sted tidlig på 1900 tallet. Det er de 2 største skredulykkene i Norge ved siden av ''Tafjordulykka''. Breen inne i fjella er Jostedalsbreen. Loenvatnet er så vakkert at det er umulig å gjenngi det på bilde. Dette er et lite forsøk på en tilfeldig dag jeg hastet forbi. Ta en tur folkens. Johann, det er sengetid. Eller? Tror hellinga er dybdebedrag. Bildet har også noen andre tekniske svakheter som jeg ikke såg før jeg la ut bildet. Reflekser. Når det gjelder komposisjonen er jeg ikke helt sikker. Takk for kommentarene.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, John! Dette bildet har jeg gått glipp av (på grunn av russetida). Du har hatt en pause? Bildet er pent, og spesielt blåtonene treffer meg. Kontrasten til de kritthvite fjellene er god. Midtstillingen fungerer også fint, og det klare vannet er supert. Men jeg får et inntrykk av at bildet heller litt!? Det grønne trekker også oppmerksomhet.

vh ingebjørg
Inger-Lise S.
Et vakkert motiv med flott speiling! Lekre blåtoner. Fin stemning med det rolige vannet. Skarpt og fint.Dekorativt.
Men jeg syns det er litt høyretungt...Nåja,et slikt vakkert bilde blir ikke ødelagt av det!

P.S. Har svart på dine ord:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu