portrett i fri natur.
Tok disse bildene i forbindelse med konfirmasjonen i fjord,synes dette ble et bra portrett bilde,pene omgivelser med fossen i bakgrunnen også:-)
synes bilde ble bra jeg,håper dere liker det også,liker dere bilde her?
Utstyr
  • canon EOS digital speilrefleks
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255830} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Torbjørn K.

Hei

Nokså typisk takkekort-bilde, og sånn sett skiller det seg ikke fra andre takkekort-bilder hverken i positiv eller negativ retning. Men som et portrett-foto synes jeg ikke du lykkes noe særlig bra her. Jeg synes ikke omgivelsene passer noe særlig bra for en gutt her. Det å ligge henslengt foran en foss forbinder jeg i større grad med alver i lange kjoler. Natur er ok, men jeg tror du ville lykkes bedre dersom du hadde valgt en mer maskulin positur. Du mangler blikkontakt, med konfirmanten og han ser ut fra bildet i stedet for innover. Smilet ser relativt påklistret ut, og ut fra hånda han støtter seg med, så ser hele situasjonen anspent ut.

Torbjørn
Tore Arnt N.

Er helt enig med deg her,ville bare se om bilde ble likt eller ikke,synes omgivelsene rundt var bra etter min smak da,men kansje jeg prøver meg på et annet portrett bilde neste gang,Ps:kansje du kan ta en titt på de andre portrett bildene mine og se om de er bedre:-)ha ei fin fotohelg,
Jóhann Á.

Hei Elin!
Egentlig et greit portrettlys, ikke for skarpt. Og jeg liker plassen, gode muligheter der. Jeg er enig med Torbjørn når det gjelder poseringen. Blir skremmende likt Den lille havfruen i Køben! Og det blir ikke særlig tøfft. Så posering og blikk på kamera så tror jeg det hadde blitt mye bedre!

MvH, Johann
Tore Arnt N.

Hei Johann takk for kommentaren,er enig med deg i det du sier her,å kansje smile her er litt kunstig:-)skal forsøke en gang til,kansje med neste bilde,god fotohelg,
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu