I fyr og flamme...
Hørte rykter om brann i nabolaget, tok kameraet under armen og sprang. Det viste seg å være kontrollert nedbrenning / brannøvelse, så da benyttet jeg sjansen for å prøve meg på ''brannbilder''.
Utstyr
  • Nikon D1x
  • Tamron 28-75/2.8 XR Di LD IF
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/14
  • Lukker8s
  • Nei
  • AnnetStativ, selvutløser, råformat, kontrast i photoshop (+4)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255455} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Brit M.

Grusomt bilde! (innholdet) De har gjort det de kan, ikke mer å gjøre, står bare å ser på, utmattet sikkert. Uff, for en jobb.
Godt fanget, skarpt og talende, syns jeg.

Brit
Avsluttet .

Bra og fortellende bilde:)
Unni F.

Veldig veldig bra!! Brann er dramatisk. Godt å høre at dette er ''trening''. Men det kunne godt sett sånn ut i virkeligheten. Du har fått til et etter min mening helt riktig brannbilde, mangler ingenting. Synes ''alt'' er med, - dramatikk, riktig lys, uhyggestemning. Hovedmotivet er midtstilt men ikke sikkert det gjør noe.Du kunne muligens tatt litt på venstre side bare. men alt i alt et vellykket bilde.
Hilsen Unni
Steve S.

Perfekt at begge blålysene på brannbilen faktisk blinker ''riktig'' i dette tilfelle :)
Avsluttet .

Hei..
Her har du fått et svært godt bilde, med utrolig skarphet og klare detaljer.. Eneste å sette fingeren på er flomlyset som står på brannbilen som kanskje tar noe av oppmerksomheten bort fra det som står i hovedfokus..
Jon K. L.

'Tragisk'' motiv, men ettersom det kun var øvelse lå det tydeligvis ingen trist historie bak. Skarpt og fint og fin belysning, og fascinerende at blålysene fikk så riktig farge på bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu