Surf~
Det ble litt fiffig.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-07 22:17:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon PowerShot S80
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger345
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ivar S.

Fart og driv over denne komposisjonen! Susar kroppen fram av i kraft av sin eigen jetmotor - det ser ikkje ut som om det er ei bølge bak han, meir som ei elv?
Tore M.

Hei!

Ser ut som en elvebølge dette? Artig motiv og fin vinkel, men det blir nok litt for uskarpt for min smak... Hadde vært artig og sett en skarp versjon av samme situasjon, kan hende det ikke blir like bra, men jeg tror kanskje det.

-TM
Avsluttet .

Hei!
Tipper på elvesurfing jeg også! Synes dette ble ganske kult, og mener det passer best med denne actionfylte uskarpe effekten.
MVH Vetle BF
Anne Kristin Fiskaa h.

Hei

Dette var et stilig bilde som viser futt og fart. Kunne kanskje beskjært det litt nede, da jeg synes det er noe midtstillt.Ellers så var det et tøft bilde.

Anne K
Ola Alexander V.

Bildet er tatt fra ei bru, og viser en som surfer i en bakevje. Jeg har klona bort et tau som gikk fra brua til ene hånda. Er enig i at surferen burde vært skarpere. Tok bildet igår kveld og la det ut uten å la det hvile litt først. Har lagt ut ny versjon.

Mange takk for oppmerksomhet og kommentarer til bildet!

Mvh Ola
Unni F.

Originalt og spennende surfe-bilde...utradisjonell vinkel og komp. Hadde kledd min vegg dette.... Liker veldig godt den uskarpe effekten, posituren og det spesielle løftet med armene understreker farten. Versjon 1 er den jeg liker best. Den andre virker kunstig og er vel en montasje...ikke uten en viss humor.
Hilsen UNni
Ola Alexander V.

Takk for kommentar, Unni. Hyggelig at du liker bildet. Det stemmer at #2 er en montasje. Juksa litt.. Det kunne vært et heftig selvportrett.

Mvh Ola
Torbjørn K.

Ikke ofte jeg liker helt midtstilte bilder, men her synes jeg det fungerer bra. Jeg synes lukkertiden ble tilnærmet perfekt her, og lager et litt ''lurvete'' vann som fungerer bra. Jeg synes også bevegelsen du har fått frem i personen ble fin. For min del, så kunne du kutta en god del i bunn og økt kontrasten en del (vannet er mer grått enn hvitt). Jeg tror også dette bildet ville tatt seg bedre ut på en grå bakgrunn med en sort ramme.

Torbjørn
Stig Børre E.

Dette syns jeg ble veldig bra. Midtstilt er absolutt det rette her. Flott symmetri og fin v-form på bølgeskummet. V2 ser en ørliten tanke manipulert ut (mulig jeg tar feil men).... ;-)

StigB
Ola Alexander V.

Takk for hyggelige kommentarer. StigB, det stemmer at V2 er bittelitt manipulert. Jeg burde kanskje fjerna malerkosten jeg holder i høyrehanda.-)

Mvh Ola
Terje G.

Mektig tøft Ola!!!
Helt uenig med mer skarphet på personen, for det er figuren denne skaper som er mye av bildet for meg. Hvis du beskjærer kvadratisk nesten helt inntil han, så blir det nesten som et symbol eller logo. Litt som danseren til DumDumBoys... Kult cover-bildet hadde det vært og! Men jeg synes ikke du skal beskjære slik du legger det ut her.

Smæl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu