Tanken min bak bilde er ikke at en person blir hengt. Det er heller at en homoseksuell kar som føler seg kvelt av samfunnet som ikke godtar han.

Oppgaven er å forandre bakfargen på veggen som er mid-grey og gjøre den til nesten sort. Man må også ha litt hvitt i bilde. Vet bilde ser litt grått og trist ut og personlig liker jeg bedre fargeversjonen, ellers ås ville jeg gjort den totalt sort hvitt med høyere kontraster. Legger også ut ett par andre versjoner etterhvert
Jeg tror det for mange kan være trist og provoserende, men for meg så kan jeg ikke ta hensyn til det. Alltid er det noen som blir berørt av ulike bilder. Beklager iallefall om noen føler seg støtt av dette bilde.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-04 13:24:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-05-04 13:38:36
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger403
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254561} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
André M.

Føler meg ikke støtt på noe vis, men forstår ikke helt hva du vil med bildet. Fråden rundt munnen stemmer dårlig overens med hendene som ikke virker særlig anspent. Kontrasten i bildet er relativt dårlig (slapt og grått). Bildet flyter sammen med den sorte bakgrunnen og kunne med fordel hatt en hvit ramme. En mislykket henging og ditto bilde. Dessverre.
Atle G.

Jeg blir ikke støtt. Nå har jeg ikke sett noen bli hengt, så å gi en beskrivelse på hvordan det „skulle” ha sett ut vil ikke jeg uttale meg om. Mannen og tauet kan jo symbolisere så mangt og jeg synes du har fått til et bilde som kan tolkes på mange måter. Godt arbeid Silje. ☺

Hilsen Atle.
Silje S.

Hmmm. la ut feil versjon av det orginale. noen som vet hvordan jeg sletter det?
Atle G.

Siden det er lagt inn på bildekritikken, må du nok vente en uke før du kan slette det.

☺ Hilsen Atle.
Silje S.

uffda. får håpe dem ikke blir sinna på meg siden jeg la ut ett feil bilde da, siden det ikke er lov... syntes det burde vært lov å slette de andre versjonene man legger ut iallefall. men takk for tilbakemelding og hyggelig tilbakemelding :)
Atle G.

Unnskyld, tok feil. Dette er jo på bildegalleriet. Når du er på alle mine bilder, trykker du på bosspannet, ved siden av bildet. ☺

Hilsen Atle.
Silje S.

hmmm. funker ikke gitt.. og jeg vil jo ikke slette hele bilde. kun det jeg la ut under andre versjoner av bilde.. hmm. jaja får bare la det være der.
Avsluttet .

interessant. hadde det bare vært ekte...
Eva Marie P.

Huffa Silje dette tror jeg kan støte noen..Det er noen som mister sine kjære på denne måten. Og det kan lett bli tolket dit.
For de som ser dette og trenger noen å snakke med se leve.no
Vet du ikke tenket det slik. Ville bare si dette.
-epl
Silje S.

Beklager virkelig hvis det støter noen. Tenkte det var på kanten da jeg la det ut, men samtidig er ikke henging tankene bak bilde. Det er homofile som føler seg kvalt av samfunnet. Men så klart skjønner jeg dette kan bli kastet i fjeste på noen. men samtidig er det mye som kan støte noen, føler man blir satt veldig i bås om man skal begynne å enke sånn. Men beklager igjen om du ble støtt eller såret av dette :(
Eva Marie P.

Nei kjære deg vet du ikke mente det slik Silje. Du vet jeg setter utrolig stor pris på bildene dine. Skjønner budskapet du vil formidle også. Det kan jo hnede jeg overreagerer også. Er litt sart sjel muligens. Men jeg er selv aktiv i denne organisasjonen(Leve)så da kan du tenke deg.
klem fra meg
Silje S.

det skjønner jeg veldig godt og fint du sier ifra. Var innom siden og flott med en slik organisasjon! takk for at du liker bildene mine selvom denne kanskje var litt på kanten. Ha en fin dag :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu