Å seile sin egen sjø.
Oselveren min. Enderlig flyter den.......
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-14 14:31:36
    Versjon #2
Utstyr
  • Cannon digital ixus750
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253480} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars T.

Hei. Takk for din kommentar av et av mine bilder...jeg er absolutt amatør med liten kunnskap og interesse om det tekniske..motivet er det viktigste for meg. Av dine bilder er det dette jeg likte best...er selv svak for broer og la inn ett bilde i går av en bro i Trondheim. Lykke til videre med fotograferingen. L
Tove H.

Takk Lars - endelig fikk båten og broen en kommentar! Jeg synes selv at den nye, massive betongbroen er en spennende kontrast til den gamle, vakre tradisjonsbåten. Kanskje kunne bildet vært beskåret litt nederst?
Tove
Brit M.

Meget lekkert bilde som har fått ufortjent lite oppmerksomhet. Elsker de mattgråbrune nyansene på båten. Ser ut som om båten er trukket av lær. Liker det hvite vannet og syns det er flott at båten grenser mot det hvite. Du spør om du skulle beskåret nede. Syns ikke det, men jeg ville tatt bort litt oppe, slik at den røda tagginga helt til venstre, var øverst i bildet. Ser ut som om du har forsøkt å klona bort tauet båten er bundet med, ikke helt heldig der syns jeg, ville vært flott om tauet var der, som en forankring. Det er det eneste som hindrer meg i å anbefale det, faktisk. Likte ellers veldig godt.

Brit
Tove H.

Tusen takk for positiv kommentar til dette bildet. Jeg er igrunnen enig med deg i det med beskjæringen og tauene. Men da jeg gikk tilbake til originalen, hadde jeg vært så dum å beskjære den både oppe, nede og på venstre side- sukk.Legger likevel beskåret original inn som versjon 2. Tauene er på plass igjen. Grunnen til at jeg prøvde (!) å ta få dem bort, var at de virket veldig dominerende...eller?
Takk for konstruktiv kritikk, det hjelper en å se ting på en annen måte.
Mvh Tove
Brit M.

Syns ikke du skal forandre utsnittet, speilingen av båten var super! Du har igrunnen rett, tauene var litt dominerende. Du kunne eventuelt tatt bort det nederste og stæsjet, dvs se om du klarte å mørkne det som går opp litt.
Du kunne gå over kloninga på nytt. Det er viktig når du kloner slike motiver at du lar clone stamp gå i samme retning som det du skal klone fram, i dette tilfelle strukturen i sementen dvs loddrett.
Likedan lenger oppe, der du skal ha fram det hvite, vær nøye med at du får det vannrett dvs at det hvite fortsetter i samme ''bane'' over tauet.
Og ikke klipp under den røde taggingen, den passet fint inn. La den være med i øverste venstre hjørne. Vær også nøye der det brune på betongen går over til grått. Nå ser det ut som det går diagonalt nedover mot baugen på båten, pass på at det ser likedan ut som ved siden av. Håper du får sammenheng i dette.
Lykke til, ser innom igjen. Det er et lekkert bilde og jeg tror du vil bli enda mer glad i det når du får fikset på dette. Og det fortjener bildet absolutt :)

Brit
Tove H.

Takk for konstruktiv kritikk og gode forslag. Skal prøve det du foreslår- øve meg, eller kanskje jeg ender opp med å ta nytt bilde- har jo bosset den ubeskårede originalen.
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu