forventer en matbit
Synes egentlig jeg var litt heldig med dette bildet, Det var bare litt skummelt å ligge så nærme. Vet aldri med de dyra der.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253037} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Yngve Sem P.
Det første jeg tenkte var at dette var forbausende hvite tenner til alligator (tror jeg det er) å være. Tannsammensettingen er et spennende motiv alene, synes jeg. Grei presentasjon, dette, men hvis dyret skal fremstå som sulten (og ikke doven, som her) ville jeg i det minste hatt øyekontakt. Kanskje du har nettopp det, men det er det vanskelig å se da øyet jo er helt svart på bildet, og i tillegg burde vel fokus vært flyttet innover i så tilfelle.
Teknisk sett er det også noe uskarpt.
Får ikke helt grøsninger av dette.
Avsluttet .
dette var et flott bilde. du har nok bevisst valgt å legge fokusen på gapet og ikke øynene, og jeg må jo si at det er det absolutt mest interessante her. ang hvor skarpheten ligger i bilder lærer jeg meg mer og mer at det er smak og behag, og alt etter hva man vil med bildet sitt. det er ingen fasit her, bare forskjellige meninger. synes du har gjort det veldig bra. supert bilde av en super krokodille:)

mvh cecilie
Dorte G.
Morsomt bilde. Jeg synes heller ikke den ser spesielt sulten ut. Mer litt humoristisk molefunken. - Ja, ja. Alle synes visst jeg er stygg, så jeg får nok ikke noe mat, jeg, på en stund. Sukk. Og ingen vill vel koste på meg tannregulering, heller!

Det er bra at du har fått med øyet. Men jeg lurer på om jeg kanskje gjerne ville sett enda mer av den ruglete huden. Jeg er ikke sikker. Og jeg synes valget ditt funker greit som det gjør, også.

Tomas W.
Bildet burde vært tatt med mindre blenderåpning for bedre dybdeskarphet. Ellers er komposisjon og beskjæring meget bra..:)

- Tomas
Torbjørn A.
Her er tennene det viktigaste, mindre blendar ville ha gjort bakgrunnen skarpare. Auget er passeleg skarpt til å forstå at fotografen er observert. Utsnitt er akkurat passe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu