Jeg liker at det er en hard flash for å få fokus på kjøttet, og at det røde i kjøttet går igjen i leppene. At halve ansiktet er skyggelagt gjør også bilde mere mystisk
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252928} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anna Rosa L.

Ser ut som hun er i ferd med å skulle male litt svinekjøttdeig men blir tatt på fersken og klarer ikke bestemme seg om hun gjør noe galt eller ikke...
jeg er ikke helt sikker på om jeg liker det at hun har hånden bak hodet.. men jeg tror jeg går med på at det er fint ja.
Jeg liker at du eksperimenterer med kjøtt og jente! dette kan du bruke til mye...
Prøv å tenke mest mulig mening bak bilde og få det frem! f. eks: Mange jenter grøsser over kjøtt, og velger å bli veggiser.. lek med ideen...
ellers synes jeg det du har her allerede er meget bra! Mangler kanskje litt mer handling i forhold til hvor flott virkemidel du har, men jeg synes lys er bra! Modellen er fin! Og dette er aldeles bare bra!
-rosa-
Harald H.

Dette er ''bærre lekkert'' med den nydelige modellen i en uventet situasjon! Mange vil nok finne det provoserende eller til og med frastøtende, og da har du virkelig oppnådd å være noe i nærheten av kunst. Kunst er jo å sette noe på spissen, inn i nye sammenhenger eller nettopp å provosere. Hvis jeg skulle pirke på noe her,måtte de bli at dybdeskarpheten kanskje kunne vært større, men jeg er litt usikker på det. Uansett er dette et anbefalelsesverdig stykke arbeid!
Bård P.

Motiv: Synes ansiktet var flott, men; hva i all verden gjør det kjøttet der? Lammekjøtt? Har litt vanskelig for å se meningen med bildet, er det jenten du skulle fotografere, eller kjøttet? Dette er min personlige mening, og synes det er flott med masse eksperimentering :) Men for min egen videreutvikling som amatør, hadde det vært interessant med litt info angående hva du tenkte når du tok bildet!
Bård
Silje S.

Heisann folkens. Tusen takk for flotte tilbake meldinger. Ja er enig i at kanskje folk lurer litt på hva jeg tenker på hva når jeg tar slike bilder som dette. Det er rett og slett eksprementering og jeg liker og provosere! Hånden bak hodet var for å oppnå en mye mere spessiell positur. Til deg Bård: For meg var de tikke snakk om å fotografere hverken kjøtt eller jente. For de henger sammen. Er for å oppnå en spessiell stemning og som Harald sier så kan det provosere og ligge mye tanker bak. Har jo selv tenkt på det med at jenter avkyr kjøtt. Selv er jeg stor kjøttelsker. Ikke no er bedre enn en god biff på lørdagskvelden :)
Bård P.

Hei, og takk for forklaringen. Er kanskje litt treg av meg, men er selv ikke så flink til å eksperimentere med slike ting :/ Hadde bare et lite ønske om tankegangen :) Og du har rett på flere punkter; det med jenter og kjøtt/fisk etc., og at det med biffen, helst litt blodig :)
Eva Marie P.

Dette er utrolig spesiellt, vet liksom ikke om jeg skal like det eller ikke. Noe i meg syns det var ekkelt og noe syns egentlig det er litt coolt. Det er så vannvittig sært på en måte at det fasinerer...
Og det er vel kanskje meningen:o) Eg skal ikke si noe på kreativiteten din Silje, den e på topp:o) Du kommer til å bli noe stort innen foto!!!Du er iallefall på god vei.
Anbefaler alle å kikke på de andre bildene dine!!
-epl
Silje S.

Tusen takk! *YouMadeMyDay* :)
Avsluttet .

Jeg likte dette bilde godt. Det skal være litt ekkelt også. Jeg henger meg litt på den greia at kanskje selve premisset er litt uklart, men det vekker uansett en interesse og det er jo litt av greia. Og du klarer fint å rettferdiggjøre din motivasjon for bilde.

Jeg ville uansett prøvd å kanskje kutte litt av høyresiden. Det ser ut hvertfall ut ifra komposisjonen din at du har med vilje valgt å la denne siden ha god luft, men kutter du det så får du kjøttet enda mer inn på jenta. Det blir på en måte mer ''intimt''....ja, jeg vet...dårlig valg av ord. :) Og med det så tror jeg det vil bli mer ''jenta og kjøttet'', ikke ''jenta med kjøttet''.

(hmmm godt forklart Sindre... tenke seg til at du skal leve av å formidle historier).

Du er en dyktig fotograf. :)

Sindre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu