Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger586
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Myk, fin stemning og setting. For meg ser det ut som du har plassert fokus på teppet i bakgrunnen, og i mine øyne blir det feil - ville nok heller ha valgt fokus på jenta. I tillegg synes jeg vel kanskje at de bokhyllene i bakgrunnen til høyre kunne vært tonet mere ned; f.eks. ved å gjøre området helt sort.
Steinulf L.
Myk fin stemning og varme fine farger, men bakgrunnen tar altfor mye oppmerksomhet.
Anna v.
Takk for kommentarene deres!
Ja, jeg tror fokus ligger på armbuen omtrent. Jeg tror hun sitter litt på skrå så at armbuen kommer litt lenger bak enn ansiktet, så der fra til det røde teppet ligger vel omtrent fokusområdet.
Lurte litt på den der uskarpheten over ansiktet, tenkte at den ser litt myk og 'filteraktig' ut, at den nesten klær motivet og stemningen. Under mange av eksponeringene lot jeg et halvgjennomsiktig stoff fare gjennom bildet, tenkte at det kanskje var det som gav 'uskarpheten'. Men jeg er ikke sikker.
Antakelig er det som du sier Tommy, at det helt enkelt er uskarpt. Og helst hadde jeg nok hatt ansiktet skarpt.
Synes det er vanskelig å få fokusert bildet riktig når jeg tar slike fotografier. Mørkret gjør at autofokus ikke fungerer, og jeg har problemer med å se fokus. Må opp å tenne enn lampe for å fokusere, deretter beveger seg modellen litt under den lange eksp. (synes tydelig på hånden, men der liker jeg det).
At bokhyllene kom så godt frem hadde jeg ikke trodd. På mitt bilde kunne man ikke identifisere hva det var, men når jeg så dem her på dotten var de mye tydligere. Det var litt rart for jeg ser jo på den samme skjermen, har ikke opplevd det før. Men det er det jo letter å gjøre noe med.

Når det gjelder bakgrunnen så vil jeg nok ha med noe av miljøet rundt henne, at man ser noe av strukturen og foldene i teppet, men tror etter Steinulfs kommentar at noe av det, som i hvertfall forstyrrer meg, er at det er så skrukkete. Skulle ha strøket det og tatt vekk skyggestreken til høyre om hodet, latt det henge mykere. Mørket innover bak henne vil jeg beholde. Det synes jeg skaper en spenning, en stemning av utsatthet/sårbarhet hos modellen.
Kai B.
Nydelig fotografert.
Personlig synes jeg at bakgrunnen skaper liv og ikke minst dybde.
Det lille uskarpe er med å skape litt spenning og mystikk.
Komposisjonsmessig er det brukbart også. Flater og retninger
jobber godt sammen.

Mvh Kai
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu