Kamilla I
Takk til Renato Manzi som er ansvarlig for lyssetting + god veiledning :-)
Bildet inngår i albumet Portretter -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 28-70 mm
  • Brennvidde62mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1590
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252451} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Renato M.

Wow
Morten J.

Skarphet, eksponering, lyssetting, toner, positur, kontakt, dynamikk ....... allt er på plass her.

Dette var et virkelig vellaget portrett. Utsnittet kan debatteres, men akkurat i dette tilfelle virker det bra for meg.

Dette er godt håndværk.

Morten
Helge R.

Etter å ha bannet over dette søte dolleportrettet måtte jeg se hvem synderen var, greit så måtte jeg se en gang til på skjønnheten.
Hvorfor skal ansiktshuden se ut som plastikk, det er da et foto ikke en 3d utgave av kvinnekjønnet?
Resten er greit, bra komposisjon, riktig plassering, lyset funker, fargene er passe duse, alt det flotte blir overskygget av den uekte huden, sorry, hilsen
:)Helge
sherzad t.

ett knallbra bilde, men som helge sier så føles det litt kunstig ut... noe som skjuler det fine og levende ansiktsuttrykket ved en kvinne...

Mvh. Taheri
Line M.

Takk Renato, for all hjelp. Uten deg, ikke no bilde ;-)

Og takk Morten :-) Var usikker på utsnittet her ja, men fant ingen annen god mulighet som funket bedre, så det ble slik :-)

Helge, alt i orden, smaken er som ..... :-) Jeg har fått med meg at du er en stor forkjemper for div, deriblandt det ekte og naturlige, og ære være deg for det. Jeg skal gjerne joine deg på den etterhvert, men for øyeblikket øves det i slike portretter som dette. En større diskusjon om verdier og påvirkningskraft etc under dette bilde får evnt andre stå for :-)
L
Nina E.

Flott lys-setting med et modellerende lys. Gode fargetoner og valører. Godt uttrykk i øynene. Et lekkert bilde, men som Helge RG også sier: Det kan bli noe unaturlig over det perfekte. På den annen side forstår jeg behovet for å jobbe med en spesiell sjanger for å lære seg det. Det er noe med å kunne beherske ulike teknikker for å kunne bruke det man vil i sine egne bilder.
Dessuten går man gjennom ulike faser når det gjelder fotografering,- ihvertfall er det litt sånn for meg. Jeg liker å fordype meg i et område før jeg går videre til neste ufordring.

Bildet ditt et vakkert laget og fremvist. Mvh Nina E. :)
Renato M.

Kjære venner............ekte og uekte debatten virker litt overdrevet her på Foto.no hvor kanskje 99% av bilder er Digital bilder og mer elle mindre manipulert på forskjellige møter og forskjellige smak.Derfor mener jeg at alle må for et skjanse å uttvikle et eget stil og eksperimentere nye tekniker........eller?
mvh Renato
Inger-Lise S.

Du verden så vakkert! Litt av et portrett! Meget dyktig utført.Lys,...ja,alt.
Unaturlig? Er det ikke slik samfunnet vil vi skal ønske å se ut da ;)
Vel, jeg syns nå dette er nydelig okke som! Og er glad for å ikke gidde det kjøret..
Renato har et poeng!

Inger-Lise:)
Maiken S.

Synes dette bilde var kjempeflott! Fine farger, fint utsnitt, pen modell, god blikkontakt! jeg mener det har alt som skal til for å få til et godt portrettbilde! nå er ikke jeg akkurat proff på portrettbilder, men jeg synes det er fint! Bra du får hjelp av en så flink fotograf! - ikke alle som er så heldige:)

/Maiken
Atle G.

Er enig i at dette er et flott portrett, diskusjonen om softing lar jeg ligge. Synes at valget av fargepaletten her utrolig flott, men jeg liker ofte bilder med få farger. Stå på! ☺

Hilsen Atle.
Helge R.

Grunnen til at jeg kommenterte dette, er at jeg liker bildene dine, du er en av de spennede fotografene her på dotten. Forstår at du øver deg på portretter som dette, det er det mange som gjør og det er ikke det mest spennede som kommer ut av de eksperimentene. Ha en fin kveld hilsen
:)Helge
Line M.

Tusen takk alle sammen for kommentarer :-)

Nina: Du sier det godt. Faser og fordypning. Jepp :-)
Maiken: I'm a very lucky girl ;-)
Helge: Takk for det Helge. Hyggelig at du synes det. Super kveld til deg og :-)

L
Atle J. G.

For ett bilde! Månedens for min del!

Utrolig vakkert alt sammen. Blikket, lyset... tja alt er egentlig sagt her. Du har en flink lærer, det hjelper sikkert det også ;) På en 'vanlig' modell hadde det kanskje vært litt for mye plastic hud, men her er det ikke snakk om en jente lenger, dette er en engel! Passer veldig bra inn i atmosfæren.

Vil bare kommentere og tilføye noe til det Renato sa, siden dette er et passende bilde å si dette ved: '99% av bilder er digitale bilder og mer elle mindre manipulert...'

ALLE bilder er manipulert! Både film og digital.

Jeg skal forklare:
Det lages nemlig altid en todimensjonal gjenspleiling av en tredimensjonal object. (menneske, landskap etc) Allerede DER har manipulasjonen begynnt. I tillegg er det som vi ser på skjermen etterpå også bare kameraets interpretasjon av virkeligheten. Så hvis du ikke liker manipulasjon, så legg vekk kameraet og nyt det du ser med øyene der og da. Enkelt og greit.
Hører mange klager som '...jeg liker ikke når det blir for mye PS, liker å ta øyeblikket som den er og ikke tulle med bildet.'
Ja, det finnes noen gode-dårlige eksempler på bilder som ikke har blitt noe særlig fine etter en heftig PS behandling, men det er ingen uskreven lov at en bra bilde ikke er eterbehandlet. Litt rart egentlig at man så ofte skal klage for etterbehandling, men ikke på forbehandling (valg av utstyr, blender, lyssetting, vente på riktig moment... etc)
Det er forresten også altid en viss eksponeringstid, så enn kan heller ikke kalle det for å fryse 'øyeblikket'. (Viser til Socrates for de filosofi interreserte)

Og til slutt: Det perfekte bilde vil nok alrdi bli tatt, men la oss for all del fortsette å prøve :) Keep up the good work Line.

Mvh (en ikveld litt filosofisk) Atle
Eva Marie P.

Når jeg blir stor skal jeg bli like flink som deg:o) Om jeg hadee vært lita da....
Jeg får no ta mine bilder i fjæra og nyte dine flotte bilder på nett:)
Skal bokmerke deg iallefall, du har så masse flotte bilder og det blir jo bare bedre og bedre...
-epl
Avsluttet .

dette var rett og slett et nydelig bilde, virkelig WOW ! ! !
Mads B.

Hei. Jeg liker dette veldig godt. Fin lyssetting, og en flott, avslappet modell!
Mvh Mads B.
Ruth S.



Jeg er for dårlig til å bedømme bilder med/uten ''hjelpemidler''. Men jeg har aldri klart å ta et så fint bilde enda, og mine bilder har både grums,støv og annen elendighet .-) Jeg bare knipser, og håper på det beste..

I mine øyne, er bildet ditt flott, og modellen er vakker.

-ruth-
Line M.

Tusen takk for veldig hyggelige kommentarer til dere siste også :-) Setter stor pris på det :-)
L
Anne Ø.

Minner meg om filmstjernene jeg hadde
på veggen på 60-tallet.
Utrolig flott Line!!!
Liker det svært godt.
Du er dyktig.
Lykke til videre i ditt arbeid.

Anne:)
Line M.

Tusen takk for flotte ord Anne :-)
L
John Andre A.

min favoritt hos deg!
flott uttrykk og hun og du er gode som får frem de beste trekkene ved dette. nydelig ansikt, god etterbehandling også!
rett på og kvadratisk innramming, som her fungerer strålende!
rent og pent...klinisk nesten.
nei, jeg finner ikke så mye å pirke på...ok, hvis litt pirk: hun har ikke tilstrekkelig kontraster ift bakgrunn, så noe justering av denne kunne gjort det enda bedre
John
Ole B.

Eg synes at portrettet er bra som det er.
Knivskarpt og mrd flott lyssetting.
mvh Ole
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu