På en stor fot
Butikkvindu i Paris. Butikken hadde et assortert utvalg av fottøy; alt fra ''platåsko for kortvokste'' til kostymer og sko for lidenskapelig tangodansere. En uforglemmelig opplevelse.
Bildet inngår i albumet Utstilling - Mor og jeg gikk ofte på window-shopping. Det har jeg fortsatt med i voksen alder. Her legger jeg inn bilder fra utstillingsvinduer og andre former for utstilling hvor jeg har sett noe som var verdt å merke seg.
Utstyr
  • Min datters kamera. Modell DMC-FZ3.
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250855} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Eva Marie P.
Det var litt av noen sko:) Utrolig at noen klarer gå i slike. Jeg skjønner godt at denne butikken var en opplevelse. Spennende å titte inn i butikkvinduer i Paris. Det har jeg aldri gjort før:)
Bildemessig er det vel akkurat som forventet etter tittel og serien det hører under. Vi ser inn igjennom et vindu på serdeles spesielle sko. Vil si du har infridd forventningene mine ialefall.
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu