Kinesisk konfeksjon
Bildet er tatt på den store gågaten midt i Beijing i 2001. Både utstillingsdukker, butikklokalet, betjeningen, og ikke minst prosedyrene for å handle og betale i kassen ga meg assosiasjoner 50-tallet her hjemme på berget.
Bildet inngår i albumet Utstilling - Mor og jeg gikk ofte på window-shopping. Det har jeg fortsatt med i voksen alder. Her legger jeg inn bilder fra utstillingsvinduer og andre former for utstilling hvor jeg har sett noe som var verdt å merke seg.
Utstyr
  • Pentax MV1
  • Takumar TAKUMAR-A ZOOM 1:3.5~4.5 F=28~80 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Eva Marie P.

Stilig dette var...Utstillingsdukkene ser ut som de står på geledd. Litt anderledes enn her ja. Der det skal være mest mulig utfordrende og gjærne opptsiktsvekkende. Tipper det var mye spennende å oppleve her.
Artig serie dette, vi er mange som går på Window-shopping. Kreativt tenkt å formidle noe fra denne synsvinkelen. Gleder meg til neste:)
-epl
Nina C. K.

Takk for kommentarene dine, Eva. Det var kjekt å høre at temaet falt i smak. Etter at jeg hadde lagt ut dette bildet på Bildegalleriet, la jeg ut to til - men de ligger på Bildekritikken (og under serien min som jeg kaller ''Utstilling''). Du kan jo kikke innom og se om det er av interesse. Jeg kan røpe såpass at de to bildene er fra Paris, og at det er en helt annen dreis på vareutvalget der. Dessuten er jo utstillingene langt mer raffinert enn i dette Kina-scenariet. Hilsen Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu