Steinvikholm
Steinvikholm slott utenfor Stjørdal
Syntes bildet gir varme med tanke på at det ar tatt i midten av Mars. Minner om sommeren
Bildet inngår i albumet Byggverk - Bilder av byggverk som gjør seg godt på bilder.
Utstyr
  • eos 400d
  • Kit
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Morten M.

Fint om noen kommenterer bildet med tanke på skarphet, farge komp O.l
Per Harald O.

Velkomponert, flott fortellende miljøbilde.
Carsten A.

Bildet er vel i og for seg helt greit hva angår detaljgjengivelse, tonenivå og farger. Men det blir en helt personlig vurdering om man vil legge mellomtonene litt ned til en svakt mørkere nivå (som jeg ville foretrekke), eventuelt skarpe litt mer opp (skjønt dette bildet er vel greit nok behandlet allerede hva oppskarping angår).

Innvendingene mot dette bildet er to:

Dels er det endel flater her som er rotete og ikke bidrar noe særlig poisitvt (forgrunnen), bildet vinner på en god del beskjæring (men det burde vært gjort under opptaket). Det er dessuten mye ganske tom himmel, mindre av den er bedre, syns nå jeg.

Men min hovedinnvending er det valgte lyset. Dette ser ut som det er gjort midt på dagen i strålende godvær, det er vel omtrent det mest kjedelige fotolyset man kan velge - for denne og mange andre typer av opptak. Dette motivet står nå frem ganske blekt i midt-på-dagen-godværslys, og det formelig roper etter det lys man kan få en tidlig morgen eller sen kveld, for ikke å snakke om det man får i ruskevær. Tenk mye mer på lysets karakter enn om objektiver/objektivene tegner maksimalt skarpt osv. Det siste betyr i 9 av 10 tilfeller ingen verdens ting, mens lysets karakter betyr alt - og det alltid!!

MVH CA
Morten M.

TRusen takk for råd og veiledning... Det er supert å få en slik tekst etter sitt bilde. det er dette som gjør at man kan bli en bedre fotograf.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu