Refleksjoner i vann
Jeg var å gikk en tur i fjæra for noen dager siden. Oppdaget noen flotte mønster i sjøen. Tok en del bilder, men det var bare dette jeg synes ble ganske ok. Funker det?
Bildet inngår i albumet Naturdetaljer -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-11 17:39:12
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 300d
  • Canon 100-400 1:4.5-5.6 L IS
  • Brennvidde240mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeRaw iso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250205} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ivar B.
Hei Kristin! Utsnitt og komposisjon fungerer utmerket i mine øyne. Du har med andre ord gjort en fin abstraksjon av refleksene i vannet. Jeg synes likevel du har endel å gå på i eksponering og etterarbeid. Dersom du sjekket histogrammet på kameraet ved eksponering, ville du se at det har begynt å klatre på veggen i høyre side. Altså så er bildet ditt en tanke overeksponert med utbrente områder. Jeg ville også trykkt på med mere fargemetning og kontrast enn det du presanterer her. Jeg ville senket mellomtonene, samt brukt curveverktøyet for å øke kontrasten uten at mere blir utbrent. Bildet framstår også som litt soft, og jeg tror det hadde vunnet seg på litt oppskarping Disse tipsene baserer jeg på at du har tilgang på fotoshop eller annet billedbehandlingsprogram. Konklusjonen er at jeg liker bildet, men at det gjenstår litt i presentasjonen. Ikke helt fornøyd, men jeg kan bli det:-)Alle tipsene er godt ment. Mvh Ivar.
Kristin S.
Tusen takk for konstruktiv kritikk Ivar. Synes selv komposisjonen funket, men så er det det tekniske da...Har nettopp begynt å ta bilder i raw format..har photoshop cs2...men det er ikke helt enkelt med den etterbehandlinga:) men det er vel bare å prøve og feile, så sitt det vel til slutt:) Igjen takk for konstruktiv kritikk...det er slik man lærer av:)

Kristin
Jan-Eilert P.
Enig med Ivar sin kommentar.

Men når det er sagt liker jeg også dette bildet veldig godt og du har et godt øye for gode motiver Kristin. Jeg har sett flere flott detaljbilder som du har tatt.

Keep up the hard work.
Inger-Lise S.
Et bilde jeg virkelig har sansen for.Men vanskelig å velge versjon her....Enig i at du har sansen for detaljer. Bra :-)

Inger-Lise
Kristin S.
Takk for kommentarene fra dere også Jan-Eilert og Inger-Lise,
hyggelig at dere likte bilde, skal prøve å jobbe litt mer med det:)

Kristin
Inger-Lise S.
Hei igjen! Jeg syns v#2 ble enda bedre:)
Anne E.S. E.
Jeg liker den første versjonen best. En god komposisjon. Får meg til å tenke på en maske. Synes imidlertid at det er litt for tydelig at du har dratt i kurvene. Men det er smak og behag.

MVH Anne
Ivar B.
Jeg synes v2 er en forbedring, men tror fortsatt du har litt å gå på spesielt i forhold til bruk av unsharpmask. Stå på, det er dette man lærer av:-) Mvh Ivar.
Kristin S.
Tusen takk for kommentarer alle sammen.
Synes selv v.2 ble bedre, men som nevnt skal jeg jobbe litt mer med dette.
Etter Ivar sin kommentar har jeg lest Magnar Fjørtoft sin bok ''digital foto i praksis'' for haringen...Mye å sett seg inn i , men artig e det:)

Kristin
Stig Børre E.
Morsom og dekorativ refleksjon du har fanget her.
Vann med briller...
Fargene er fine og komposisjonen fungerer helt greit etter min mening.

StigB
Kristin S.
Tusen takk for kommentar Stig Børre:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu