Vintergras - Tjurpannan
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250015} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Per Harald O.
Blir litt flakkende blikk her. Mangler et hovedmotiv?
Cecilie L.
Er enig med Per Harald, får liksom ikke noe å feste blikket i her.
Bjørn H.
Det er faktisk noe smålekkert over det her Rolf, men samtidig er jeg også ''litt'' usikker/ambivalent. Høres sikkert rart ut, men slik oppleves det :)

Æææ ... motivet er lett, luftig og delikat, men, samtidig savnes kaaanskje et interessepunkt som de andre er inne på.

Hvis vintergraset selv, hadde skapt noe mer liv av linjer og former hadde det kanskje bært seg bedre. Et slikt type motiv hadde kanskje gjort seg mega mega stort.

Bjørn.





Ivar B.
Hei Rolf! Jeg kan være enig med foregående taler i at Web-formatet kanskje ikke gir dette bildet full rettferdighet. Bildet vekker heller ikke den store oppmerksomheten. Likevel, jeg liker dette. Hvorfor? Fordi jeg liker den stemningen det gir meg. Jeg synes det er noe lavmelt og stille over bildet, både i form og linjer. Gresset ligger formet av vær og vind og venter på at vårsola igjen skal reise det opp med vårlig energi. Dessuten synes jeg bildet har en fin linjeføring. Jeg ser da også en menneskelignende form der nede i gresset med både ben, armer og hode, og denne ''figure'' tok min interesse med en gang. Mvh Ivar.
Stig Børre E.
Har ventet på dette bildet fra deg - det går rykter her på Siggerud om at du er helt rå på strå... :-)

Merkelig bilde i grunn. Hvis jeg rygger et par meter unna skjermen blir det brått mere interessant. Fine linjer og former. Tror du kunne hentet en del her med en litt annen etterbehandling. Et motiv med muligheter.

StigB
Rolf S.
Takker for kommentarer.

Ikke de store ovasjoner og det er sikkert som fortjent.

Men jeg liker nå engang bildet selv, og Ivar er inne på noe av mine følelser rundt det. Jeg ville egentlig hatt det enda litt lysere, men da blir det sjenerende utbrent i de lyse partiene, så dette ble løsningen. Gressets vinterdvale som på overflaten er nokså grått og kjedelig, men som et lite vindkast avslører så finnes det farger under. Lavmælt og litt poetisk synes jeg. ( Kanskje jeg begynner å bli sær )

Og Stig Børre: Slutt å lytte til rykter. De er aldri noe å legge vekt på.
Tor Olav O.
Hei Rolf. Likte bildet jeg. Likte også at det er en smule lyst, men sitter å lurer på om det kunne være en ide og øke kontrasten noe for å få frem enda mer struktur i stråa. Kan gå an å prøve ihvertfall.

Tor Olav
Odd Tore S.
Om det er strå eller pels med litt bølger og et område med opprørske og gjenstridige elementer har ikke så mye å si.
Uanselig thumbnail som jeg glatt har latt fare forbi, men i dag oppdaget jeg den.
Det er et ''rart'' bilde. Blir fort ferdig med det, men så må jeg se igjen, og oppdager mer. Førsteinntrykket har jeg allerede beskrevet.
I neste runder viser det seg f.eks. at det er nyanseforskjeller i farger fra bleket til det som har vært mer beskyttet mot lyset. Kanskje en spore til ettertanke i retning nytt liv av daude gror, for under spirer det.
Dette er et sånt bilde som kunne vært dekorativt og beroligende på veggen i f.eks. et hotell, og som samtidig kunne gitt opphav til mer inngående betraktninger om man begynte å se bevisst på det. Ikke alle dekorative og beroligende bilder har slike kvaliteter.
Ikke et bilde som jeg kunne tatt selv, men det er bevisstgjørende og inspirerende. Kanskje kan mitt bildesyn med tiden utvikle seg litt også av slike impulser.
Odd Tore
Gro K.
Ved å se enda nærmere på det, så liker jeg det faktisk, i all dets enkelhet.
Hilsen Gro.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu