Red-tailed Black-Cockatoo (RØDHALEKAKADU)
Bildet inngår i albumet Australia og New Zeeland -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger252
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roy S.

Flott possitur på fuglen. Og hodet som ser mot deg. Den har sikket akkurat oppdaget deg ? Greinene rett bak fuglen og at den er litt mørk er du sikkert klar over selv, men likte dette godt alikevell.
Carsten A.

Posituren er vel i og for seg OK, og fuglen (det vi ser av den) er jo eksotisk nok. Men det må likevel bli et hovedinntrykk at bildet (som vist) ser temmelig undereksponert ut. Etter å ha sett på bildet i PS, er det klart at presentasjonen får ta sin del av skylden for det. Men selv om en løfter mellomtoner ganske betraktelig, er det lite av detaljer i fuglekroppen som kommer fram. Og at mørk fugl i den aktuelle lyssituasjonen selvsagt er meget vanskelig, er jeg fullt klar over når jeg skriver disse innvendingene!
MVH CA
Ketil K.

Takker for bra og detaljerte kommentarer. Ja, jeg har hatt problemer også med å redigere dette noe særlig vellykket i PS, syntes det og ble vanskelig.
På originalbildet kommer en del av fjærdrakten bedre frem enn her, hvor man bare såvidt kan skimte de lyse tonene under vingen. Tatt fra et gammelt scan. La ut bildet mer pga arten, posituren og ikke minst at fuglens haletegninger kom klart frem, enn på grunn av teknisk kvalitet. Det er haletegningene som er hovedkjennetegn for denne arten. Derav navnet. Det er forskjellige haletegninger for hannen og hunnen. Her en hunnfugl. Dette er en meget flott fugleart med lange smale vinger, som flyr veldig lett og rolig, og like elegant som en rovfugl.
Carsten A.

Etter det du sier, kan det virker som det aktuelle scannet, eller den aktuelle scanneren, ikke strekker til. Når en skal scanne utpreget vanskelige dias som dette er en scanner med førsteklasses dynamisk arbeidsområde (dmax ca. 4.2) meget verdifull. Bilder av denne typen kommer vanskelig til sin rett uten slik behandling.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu