Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger699
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249040} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tom A. T.
Fuglefoto med Rodenstock, regner med at dette ikke er et fluktbilde ;o).. Fin glød i klørne på denne, noe som også fremheves ekstra av optikkens karakteristikk. Kanskje kunne du løftet mellomtonene et bitte lite hakk, men det går muligens ut over gjengivelsen av ringene?
mvh Tom T
Ivar B.
Jeg liker dette. Billdet er et helt annet fuglebilde enn det vi er vant til, men dette skildrer da også fuglens liv. Effektiv kontrast mellom lys og død, mellom det vakre, og det som for mange er fremmed og ukjent, men likefullt en del av livet både for mennensker og fugler. Et bilde som åpner for funderinger og tanker. Ønsker deg en fortsatt god påske! Mvh Ivar.
Kjell Sigurd S.
Tøft utsnitt i en enkel komp. Liker den dype blåfargen og refleksene på klørne. En fin skildring av livets slutt for en pipp.

Kjell s
Espen A. I.
Jadda, dette sitter knallbra! Fint formidlet situasjon med et objektiv som setter ting på spissen og betrakteren på en prøve.

hilsen Espen
Stig Børre E.
Tragikomisk.
Liker utførelsen godt. Flott soft uttrykk og spenstig komposisjon.

StigB
Øyvind A.
Takk for kommentarene. Tanken var å legge mellomtonene lavt for å understreke en dyster stemning.
Ø.
Bjørn H.
Dette syns jeg er fenomenalt tøft gjort Øyvind.

For noen figurer du har fått til da... Dæææven ... denne kloa og dette trynet er jo skummelt så det holder.. Lyset er meget spennende og effektivt. Enig at det tunge utrykket bør være som det er..

Topp !!

Bjørn.
Odd Tore S.
Groteske figurer du serverer her.
Bildet hevet seg kraftig da jeg lot være å se fugleføtter og lot fantasien få spille.
Dette tror jeg kunne blitt bra med normalt objektiv også. litt mindre drømmende inntrykk, og kanskje mer av livets harde realiteter.
Odd Tore
Torbjørn K.
Jeg er enig i det Odd Tore skriver, dette er et bilde som kunne fungert både med og uten røntgen-glugge. Flott lys og farger, og en grotesk og bra gjennomført komposisjon.

Torbjørn
Øyvind A.
Takk for kommentarene.
Ø.
Chr. G.
Uhyggelig nærværende detaljer i klørne. Lyst og dystert, mørkt, på samme tid. Samtidig befriende å se en variasjon rundt temaet fugler.
Inger-Lise S.
Bevares, de ser jo ut som om vi har fått besøk av utenomjordisk vesener:)
Godt sett, dyktig presentert. Jeg liker formatet. Nifse fyrer dette, i mine øyne:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu