Våryr
To urbane dyr som har seg. Det er vår. Både kalender, temperatur og biologien indikerer dette årvisse faktum. Naturfotgrafene kan se hen imot årets travleste (vakreste?) tid.
Bildet inngår i albumet Endless Urban Wilderness - Bynatur. Slik jeg opplever den.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDe bare ba om å bli fotografert og jeg kunne ikke annet.

    De siste ukene har jeg vært høyt og lavt bare medbringende et normalobjektiv og det gir i det minste akkurat slike bilder som jeg ellers tar. Altså er ikke utstyret det som bestemmer hva vi ser og formidler med bildene våre.

    Så får det heller være at skarpheten ikke alltid er helt 100% med håndholdt kamera, jeg kan jo alltids skylde på medisinrelaterte skjelvinger i kropp (men helst ikke i sjel, håper jeg iallefall).

    Takk forøvrig til Royce S. for innspillet til utspillet her.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger472
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24898} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
:) virker som de har seg ja!
Igjen en nyttig påminnelse til å se på de nære ting etter motiver. De finnes ofte rett foran nesen på oss, der vi traver forbi.
...vanning i kveld kjære?
Yr vår!
MVH
Jon-Petter
Nils B.
En påminnelse om at ting rundt oss våkner til liv igjen. Var ute hos gartneren i dag, men der hadde ikke disse dyrene satt igang enda. Fint bildet, ja faktisk litt gøyalt å sitte å se på. Kontrastene er også fine. Pluss for kommentaren under teknisk.
med vårlig hilsen Nils
Tom A. T.
Det positive med disse ''dyrene'' er jo at man slipper å ligge på post hele natta for å få et bilde ;o)..
Enkelt, greit og hverdagslig.
mvh Tom T
Tom E. F.
Så må det være lov å ønske at slike dyr vil måtte bli hyppig brukt i sommer!
Artig bilde!
mvh Tom
Henri Gustav E.
Er det elefantsnabler ?

;-) Henri
Povl Kjeld H.
Et par flotte dyr? Kunne godt minde om et par elefanter, et sjovt billede som burde hænges op der hvor '' dyrene '' har deres plads, selv har jeg kun en, men den er blevet brugt meget de sidste par uger i drivhuset.

mvh. pkh - DK
Thorfinn B.
snodige skapninger. Enten er det to snabler i voerspielt eller så har begge to utoverting...! :-) Jeg har sansen for slike hverdagslige bilder med humoristisk tilsnitt. Det minner oss om at foto ikke bare er en lek med form-lys og evnt farge, men i høyeste grad også med egen fantasi og egen kreativitet. I bunn og grunn er det også der det hele avgjøres, både for fotografen og for betrakteren.
Ann F.
Snabla festlig. La oss håpe (hage)slangen ikke kommer inn i deres paradis.
Er helt enig med Thorfinn i hans betraktninger.
Det er viktig å ha det gøy, også.
Mvh Ann
Roy S.
Stilig Bjørn. Bra observert. Satt akkurat å tenkte på det med en humor i bilder og leste i samme øyeblikk det Thorfinn hadde skrevet. Er hjertens enig. Det er jo mange som prøver seg på å lage humoristiske bilder uten å lykkes. Syns du har lykkes meget godt med dette bildet. I alle fall tok jeg meg selv i å sitte å glise når jeg så på det. Godt gjort.
Flere slike Bjørn !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu