the look
Lenge siden jeg har hatt tid til å være aktiv her inne nå. Håper jeg får mer tid framover. :)

Ønsker dere alle en riktig god påske!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-04 00:29:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-04-06 13:21:03
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 50mm 1,4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248716} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Avsluttet .
Savner mer skarphet i øynene, men elleres et herlig uttrykk med god komp og passende bakgrunn. Bra!

--
Bjørnar Hauge
Tone A.
Hei Stine
Det er lenge sidan sist og eg har sakna dine spesielle portrett. Nå har tenåringen sine litt ampre uttrykk forsvunne, og ut kjem ei svane med ei nydeleg jente med ein klassisk frisyre og sminke med den romantiske tapeten bak.
Her er det rett og slett den nye Sophia Lauren frå Norge som du har fått fram, spesielt pga dei store augo med sminka og lausvippar, trur eg. Uttrykket er ganske alvorleg med littegranne samanknipne lepper. Flott lys som får fram fine hudtonar og glansen i det opprulla håret. Det minner meg om 60-tallsmoten pga sminka, hårfrisyren og tapeten med det romantiske mønsteret. Ein flott detalj er kjole som smyg seg så mjukt rundt ryggen.

Her ville eg hatt litt meir av pannen pga øvre kanten ligg så nær augebrynet. Og det er auga som ser alvorstyngde på deg som gjer mykje for bildet.
Kjempebra jobba. Det blir versjon 2 frå meg som ikkje er nokon portrettspesialist men som synes at dette bildet bare er nydeleg.
God påske frå Tone
Jan Frode A.
Etter å ha kommentert 'The Look II', så oppdager jeg dette bildet.
Her er jeg veldig enig i det som Tone skriver ang. klassisk eleganse og 60-talls look. Syntes sort/hvitt formatet kler utrykket godt. Føler også at lys sitter bedre her, og gir en mykere finnish. Utsnittet er spennende, men kanskje bittelittegranne snaut i øvrekanten?

mvh Jan Frode
Torbjørn K.
Tidsklemma er et kjent fenomen her i gården også... Jeg synes dette ble det beste av de to bildene du har lagt ut nå. Blikket og posituren er en viktig årsak, men jeg synes og dette tar seg bedre ut i sort-hvitt. Jeg synes det fungerer greit at du har kuttet panna, men jeg tror jeg kunne tenke meg noe mer luft over øyet. Bakgrunnen synes jeg blir litt vel rotete, og tar for mye oppmerksomhet.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Hyggelig å se noe fra deg igjen Stine :-) Portrettet av den unge damen liker jeg. Blikket er flott og jeg synes du har valgt et fint utsnitt, om enn kanskje litt i trangeste laget over øyet. S/h kler bildet. Bakgrunnen er en utfrodring og kjemper kanskje litt for mye om oppmerksomheten, ikke helt sikker. Fine toner i bildet. Flott jente og et bra portrett.

God påske!

Kjell S
Stine J.
Tusen takk til dere for kommentarer. :)

Bjørnar: Takk, jeg la ut en versjon til med litt mer skarphet på øynene, men jeg ville ha litt soft uttrykk her.

Tone; Alltid hyggelig å lese dine grundige betraktninger. 60-tallet stemmer godt med tankene bak stylingen her ja. Ingen løse vipper forresten. :) Kuttet over øyet er bevisst, jeg syns uttrykket kommer bedre fram slik - men jeg ser poenget ditt også.

Jan Frode; Takk til deg også. :)

Torbjørn; Ja, den tidsklemma er et dilemma innimellom. Godt det ikke bare er hos meg. :) Bakgrunnen ja - personlig syns jeg den tilfører dybde og fremhever modellen bedre enn ved en helt nøytral bakgrunn. Men - det er første gang jeg har prøvd denne type bakgrunn, så - mulig jeg tar feil. :)

Kjell S.: Tusen takk til deg også.

mvh Stine
Anne Ø.
Synes dette er et flott portrett der jeg
synes lyset faller så fint på ansikt og overkropp.
Synes det er litt trangt øverst.

Anne:)
Odd Tore S.
The look - pen jente med et noe trassig uttrykk. Antar at det er OK og ønsket fra fotografens side, eller synes modellen at nå er det mer enn nok? Poda vår fikk et slikt uttrykk bare ved å se kameraet, men forsvant så raskt.
v2, fin lyssetting og plassering.
Vet ikke helt om det er slik jeg husker 60-tallet, kunne vel tenkt meg tapet med noe mindre kontrast. Vi hadde i alle fall mindre kontrast i heimen på den tiden, døme kommer kanskje, men den var opprinnelig 50-talls.
Det stikker ut litt hår ''fra'' hennes venstre øye, for lite til å være nok og for mye til å ikke være forstyrrende.
Odd Tore
Bjørn H.
Jeg syns dette er ganske så bra ...

Hun er fint ''stylet'' og satt i en bra kulisse... Kjolekanten er en viktid detalj.

Lyset faller fint og det teknsike er iveretatt.

Det blir dessverre litt trangt over høyre øyebryn. Draget rundt munnen oppleves som ''litt'' misfornøyd/anspent/, eller noe i den retningen ... Bedre med et smil, eller den andre veien, jobbe mot et enda mer avslappet utrykk ????

God påske ..

Bjørn.


Helge L.
Superflott synes jeg! Veldig bra s/h-arbeid, og i det hele tatt meget godt teknisk. Frekt beskjært, det likte jeg godt. Liker nok versjon 2 best ja.
bra!
H
Knut-Inge J.
Speilvend bilde, Stine! - og du får ein heilt annan blikk-kontakt. Det har med vår vestlege måte å lesa på, frå venstre mot høgre. Ellers har du fått mykje velfortent ros for dette portrettet. Assosierer portrettene til Yousuf Karsh, f.eks. hans portrett av Dronning Elisabeth. Legg merke til korleis han ofte skyggelegg den sida av ansiktet som er nærast kamera. http://www.npg.org.uk/live/search/person.asp?LinkID=mp054...amp;page=7
Personleg hadde eg gjerne sett at du tok med også øvre del av hodet til modellen.
Stine J.
Hei og tusen takk til dere siste også.

Til dere som ikke liker kuttingen i toppen: Som nevnt tidligere er kuttet bevisst og slik jeg ønsket å formidle bilde. Men, jeg ser det kan være å bryte vel mange regler, så jeg legger ut en versjon til med litt mer luft over øyebrynet. Bedre?

Bjørn: Jeg har mange bilder hvor hun smiler, og også flere hvor hun er mer avslappet, men det var dette jeg ville bruke her nå. Anspenthet er også et uttrykk som formidler nettopp anspenthet. ;)

Helge; Hyggelig at du likte beskjæringen. ;)

Knut-Inge; Speivending hadde nok vært mest riktig i forhold til leseretningen, men for meg blir hun så unaturlig når jeg speilvender henne. :) For de som vil se bildet speilvendt, er det bare å trykke på ''Flip horisontalt''. Hyggelig at du assosierte portrettene til Yousuf Karsh. Var ikke kjent med ham før du sendte linken. Takk. :)


mvh Stine
Jan Frode A.
Hei igjen

Kikker innom og ser en versjon #3 med nytt format. Faktisk syntes jeg denne ble litt for opplagt luftig over øyet, og dermed mister litt av spenningen i formatet. Joda, jeg mener femdeles av versjon #1 er litt snau, men tror at en mellomting her ang. beskjæring hadde gitt det beste resultatet.

Fortsatt God Påske :-)

mvh Jan Frode
Espen A. I.
Aldeles herlig bilde som minner om 60-åra kanskje! Jeg liker det!

hilsen Espen
Inger-Lise S.
Hei Stine! Dette syns jeg er et flott portrett. Øynene her har et spesielt blikk, umulig å tolke ( flere muligheter),men vakre er de og gjør mye for bildet. Jeg tror at slike portrett hvor modellen er alvorlig gir større rom for antasien og kanskje (!!) blir mer naturlig..Nåja, det kommer vel an på flere ting...
Men bildet er teknisk godt, har fint utsnitt og jeg liker posituren. Fine hudtoner og godt lys. Rolig og behagelig bakgrunn.


Inger-Lise

Stine J.
Tusen takk til dere siste også. :) Setter stor pris på kommentarene deres.

mvh Stine
Avsluttet .
Hei Stine!
Hun ''gror til'' :) Har ikke noe konstruktivt å komme med så sent i prosessen, men synes den lille justeringen i V3 gjorde bildet enda bedre.

MvhJRH
Anne Lene B.
Hei Stine
Utrolig flott portrett!!
Versjon 3 som flippes horisontalt er bare lekkert, du har gjort en kjempejobb med lyssetting og kontakt med modellen!! Jeg liker også bakgrunnen og synes den tilfører liv til bildet!!

Hilsen Anne Lene
Stine J.
En forsinket takk til dere siste også. Setter pris på kommentarene deres. :)

mvh Stine
Tore N.
Snygg modell och fin gråskala, kompositionen funkar också bra, jag gillar den här.

Mvh//Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu