Seillys
Tidlig morgen ved Rica Hotell Seilet i Molde og solen kikker fra i Øst og setter sitt preg på hotellet denne morgenen
Synes jeg fikk ytnyttet de spesielle lysfolholdene denne morgenen, ble et bilde med spesiell stemnin
Bildet inngår i albumet Molde - Bilder fra Molde og omegn
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon 18-75
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246784} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Monika Frisvold V.

Hei
Velkommen til foto.no
Ser dette er ditt første :)
Dette synes jeg er et flott bilde av Seilet, å du har fått god dybde i bildet med julsundet.... fint lys og god komp....
Lykke til videre...
mvh monika
Odd Haakon A.

Komposisjon og motiv er bra det, men jeg tror du har vært litt uheldig med refeleksjonen av sola fra vinduene, som har gitt deg ett litt undereksponert bilde. Det er heller ikke så alt for skarpt. Har du dette liggende i RAW format kan du hente inn mye der. En runde med unsharp mask har det også godt av.

Hilsen Haakon
Ole-Kristian T.

Hei Jan Magne! Er dette ditt første bilde, synes jeg det er en flott debut :) Er enig med din egen vurdering av bildet, synes du har brukt lyset på en spennende måte her. Morsom tittel har du valgt også. For min del synes jeg ikke det gjør noe om bildet er litt undereksponert, men jeg er bare en skarve amatør :)
Avsluttet .

Alle som legger ut bilder fra verdens vakreste by får skryt fra meg:) Bildet kan sikkert balanseres bedre i en råkonverter. Litt synd at optikked din tegner så fælt, men det får i alle fall Seilet til å krumme seg som et seil. Tror også at denne bygningen snart er utfotografert i Molde:) Men alikavel ser jeg selv på den som en utfordring. Jeg bruker litt tid i ny og ne på å finne en ny og kreativ måte å dokumentere vise frem denne bygningen. Så en dag smeller jeg nok ut et bilde selv av Seilet, på en annen måte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu