Art or trash?..
Utstyr
  • Canon EOS
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeKodak
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger369
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24633} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tomm H.

I dette tilfellet er det ingen tvil, men alle store grafittiartister må vel begynne et sted. Synd de ikke kan nøye seg med A4-ark som andre vordende kunstnere.
Nils B.

Helt enig TH, men som bilde er dette bra. Hadde sansynligvis valgt å beskjære det noe på høyre side. Her hos meg fremstår bidet med fine klare farger.
mvh Nils
Avsluttet .

Enig med Nils. Og ikke med 2. punktet til Tomm, for jeg tror ikke disse folkene her er ''vordende kunstnere''.
Men grafitti. Jeg har på en måned i Europa sett STORE mengde med grafitti eller helst ''grafitti'' kanskje. Jeg har problemer med å se det som annet enn griseri og hærverk. Tog og spesielt togstasjoner er så nedgriset at bare å tenke på å rydde opp blir utenkelig. Og jeg kan vanskelig se for meg at spraymaling av bokstaver, helst på vanskelig tilgjengelig steder, og helt opplagt på ulovlige steder, på noen måte kan kalles kunst. Ikke engang ''kunst''.
Mvh Olav
Tomm H.

Så en gang en reportasje om kremen av grafittiartister i New York og ble imponert. Ingen tilfeldigheter og alt på en liten detaljskisse før selve (hær)verket ble gjennomført.

Disse beste i klassen hadde aldri bokstaver. Det var grafittiens form som gjorde at man kunne skille de ulike kunstnerne fra hverandre.

Vi mangler kanskje forbilder her i landet slik at de som har gjort det avbildede arbeidet får et Harry-stempel (selv om akkurat det er mer in enn på lenge).

For min del skulle jeg gjerne sett mer av miljøet rundt malesølet. En tettere beskjæring vil i mine øyne bare zoome inn på noe som ikke er så veldig fint. Som Olav er inne på bør vel utendørs kunst finne sin harmoni med omgivelsene.

Tomm
Povl Kjeld H.

Hej Jan.
Kunst eller ikke kunst ?, set med mine øjne kan jeg godt lide dit billede, af den grund at det er fine farver du her viser, din beskæring er også ok, du har taget et billede som måske? andre ikke kan lide pgr. af at det er noget svineri at overmale alting, om du så er enig med ham der har lavet det, må jo blive din sag, men rent fotografisk synes jeg det er ok at vise det her.

mvh. pkh - DK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu