Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anne Kari Berg K.
Nydelig og stemningsfullt bilde, litt trist, av The Marlboro Man.


mvh Anne Kari
Erik B.
Særdeles godt gjennomført fra din side, og hadde modellen sett i kameraet hadde det blitt 10poeng fra meg. Vakkert bilde.

Hilsen Erik.
Avsluttet .
Kjempefint og skarpt bilde. Veldig bra fanget med Marlboro hatten og røyken ut av munnen
Peter M.
Topp komp og utsnitt hvor marlboro er helt essensielt og setter den ekstra prikken over i'en. Med blikkontakt hadde jeg trodd du var på ærend for National Geographic ;-)

-Peter-
Tone B.
Jeg er usikker på om jeg savner blikkontakt i dette tilfellet. Tolker det dit hen at mannen sitter der med sin røyk, avslappet og langt inn i sin egen verden. Marlboro merket er nevnt og enig at det er prikken over i'en her.

Meget bra fanget!
Espen A. I.
Et portrett som minner om imperialistiske merkevarer som brer seg over til mennesker som knapt vet hva ei datamaskin er, sterkt og bra.

Espen
Chr. G.
Takk for kommentarer!

AKBK: Ja, situasjonen var også litt trist. Han reflekterte over et mer enn 90 år langt liv som ikke alltid hadde gått som på skinner. Men han var frisk som en fisk!

Øyekontakt, ja, jeg har et ambivalent forhold til dette. For dette bildets tilfelle har jeg nok en setting i tankene tilsvarende den TB skisserer. Har midlertid full forståelse for at manglende øyekontakt i mange tilfeller trekker ned, og det er i bunn og grunn betrakteren som avgjør dette, som herrene EBH og PM for eksempel :-)

Du er inne på noe EAI - jeg antar forøvrig at hatten er billig fake. Og i dette tilfellet hadde han heller ikke ''gleden'' av å nyte en Marlboro, men en sigarett av merket ''Esse'' som markedsføres under sloganen ''-For the stylish leader'' - noen bedre?
Bjørn H.
Mmmm .... very nice portrett ...

Draget og retningen fra røyken gir fint liv i bildet. Litt av en kul kar.

Fin og tett komp. Burde kanskje fått litt mer kontakt med det høyre øyet ...??

Bræææ ..

Bjørn.

Stig Børre E.
Veldig nært og ikke så rent lite politisk.
Et bilde med litt ekstra fylde. Bra!
Ikke noe å pirke på her.

StigB
Chr. G.
Takker og bukker til dere siste! Litt mer kontakt med mannens venstre øye hadde vært fint ja. Next time. Politisk? Hmm, tja, kanskje det ja.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu