The last Take-off
Bildet inngår i albumet Mellom himmel og jord -
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHer er jeg i tvil om hva tittelen bør være, og mottar gjerne forslag. Opprinnelig forslag var ''Siste reis''. Endret til ''The last Take-off'' 10.12.2007.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anders B.

Er det en Ravn, eller har det vært en Ravn? Bildet fremstår som kornete/hakkete på min skjerm. Kan virke som det er beskjært litt for mye. Jeg tror bildet kunne blitt mye bedre, hvis det hadde fått en bedre skarphet og en annen eksponering. Det mangler mye detaljer i bildet, og det er generelt utbrent på alle hvite steder.
Er ingen ekspert, og er her for å lærer. Men ut fra hva jeg synes hadde bildet blitt mye mer interessant hadde det blitt eksponert ''riktig'' :)

Mvh
Anders
Nina C. K.

Hei Anders. Takk for kommentarene dine. Jeg tipper at det er restene av en kråke. Bildet er tatt på et sted hvor fuglene samles til kråketing hver kveld. Til den tekniske siden av saken, så er bildet presentert akkurat slik som det er tatt - på frihånd, og med opprinnelig utsnitt. Jeg er heller ingen ekspert. Derfor har jeg meldt meg inn både her på foto.no og i fotoklubb for å lære mer. Jeg er for eksempel for nybegynner å regne når det gjelder bruk av photoshop. Så kanskje bildet har forbedringspotensiale hvis jeg lærer meg mer om bearbeiding av bildene mine. Eller så må jeg gå tilbake til start og prøve meg med nye eksponeringer, for bildet er ikke mer enn daggammelt.
Hilsen Nina
Anders B.

Driver å skal ta bildet av Ravn om dagen, og har studert arten litt, det lange nebbet med fjær på halve over nebbet er typisk for ravn. Kanskje for kråke også? Det er mye som kan gjøres med bildet i etterbehandling, og hvis du fotograferere i RAW format er det å foretrekke med tanke på etterbehandling.
Klart riktig eksponering osv fra første stund er jo helt klart det beste, men tror nok at alle ''perfekte'' bilder har vært i gjennom litt justering.

Hvis du fotograferer i jpg, så alltid bruk høyeste oppløsning og best kvalitet.
Deretter bruker du photoshop til å ''krympe'' bildet til 300 kb.
Ved resize bruker jeg alltid bicubic, tror det gir best resultat.
Tenkte jeg bare skulle nevne det. Lykke til, og boka digital fotografi i praksis er absolutt å anbefale.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu