DumDum
Er klar over posteriseringer og slikt, lyssettingen tok lysmåleren min på senga når det ble satt på (dette bildet er faktisk ikkje behandlet så mykje).
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger559
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørn H.
Hei hei Trond...

Ikke alltid like lett å fotografere med scenelys. Det blir liksom et eller annet som ikke stemmer her, selvom du sier det er ubehandlet.

Posituren er tøff nok. På en måte er det grelle lyset kult, men samtidig er det skurr !!!

Høylyset er utblåst, og fargene virker oversaturerte ??... Vel, nå var jeg jo ikke tilstede selv og så hvilken muligheter og arbeidsforhold du jobbet under, men ... sånn umidellbart blir det litt, tjjjaaa, om du skjønner ..

Takk for sist forresten ...

Ha en trivelig kveld.

Bjørn.
Kjetil N.
Et kunstnerisk øyeblikk tolket på en kunstnerisk måte. Fungerer for meg - musikk formidlet billedmessig. (Den hvite prikken til venstre for hånda på mikrofonstativet forstyrrer i et ellers stilrent uttrykk)
Mvh Kjetil
Trond H.
Takk for kommentarer. Kan klargjøre litt ang lyset, som jevnt over var ganske bra. Dette var det aller første bildet eg tok på konserten, eg stod mer eller mindre skuddklar når bandet skulle til å begynne. I løpet av den første akkorden gikk scenen fra å være helsvart til fullstendig flombelyst bakfra i løpet av en brøkdel av et sekund, dermed den skrudde lysmålinga. Hadde egentlig tenkt å kassere bildet pga av de tekniske detaljer, men stusset litt på om det kanskje var noko der likevel. Det er også grunnen til at det er lagt ut her, for å få feedback på om det kan funke.

MVH TH
Marius F.
Positur, farge, lys og røyk formidler stemningen bra, og jeg er ikke i tvil om hvem jeg ser på scenen. Selv om Houmb er mørk er det likevel tegning der. Et godt konsertbilde med god stemning.

Mvh MF
Lars-Anders M.
Her får vi se noe som man kan mene mye om. Kunst? Misslykket bilde? Ren galskap? Jeg ser det mest som ett misslykket motlysbilde.

Marius Fiskum skriver sitat” og jeg er ikke i tvil om hvem jeg ser på scenen. Da må han ha ett meget godt syn, for ikke skjønner jeg att man kan se hvem denne person er ut fra dette bilde. Men vad skriver man ikke for å tilfredstille en fotograf.
Men jeg er sikkert ''Dumdum''.
Mvh
L-A M
Trond H.
Takk for din mening om bildets formidlingsevne, slike kommentarer er verdifulle. Kunst har heller ikkje eg påstått at det er, at det fanger en viss essens av sangeren vil eg kanskje derimot påstå.

Men for de som kjenner til begrepet Dumdum Boys, og vet kven Prepple Houmb er skal det fryktelig lite til å gjenkjenne en av de mest profilerte rockesangerene her til lands. Det har lite med dårlig syn å gjøre. Du er ikkje Dumdum

Se gjerne også dette bildet bilde nr. 245933 , som er tatt av samme vokalist under litt mer kontrollerte forhold.

MVH TH
Erik B.
Jeg ser fort hvem det er, men det er tvilsomt om jeg hadde gjort det om jeg ikke hadde kjent veldig godt til DumDum. Dette faller nok litt gjennom i mine øyne, desverre...
Vil derimot ikke bli forundra om det kommer noen heftige saker fra deg fra denne konserten, siden DumDum er et usedvanlig fotogent band.

Hilsen Erik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu