plopp
Blå ellox-skål med vann, macroobjektiv, stativ, trådutløser, blitz og pipette...
Etter mange forsøk, og øvelse med å synkronisere høyre og venstre hånd, ble det etterhvert ganske mange fantastiske ''vannskulpturer''. Synes dette bildet ble artig, kult lys og spennende form på skulpturen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-06 21:49:36
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 30D
  • Tamron SP AF 90mm Macro 2,8
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Johannes H.

Jeg liker dråpebilder, og dette er et av de absolutt beste jeg kan huske å ha sett. Synes begge versjonene gjør seg meget bra, men holder en knapp på bilde 1. Jeg får assosiasjoner til astronomi. Det eneste jeg synes skjemmer litt er refleksene i nederste del av de to ''klodene'' som røper fotografen og et eller annet grønt, men spørsmålet er om det føles like ekte for fotografen hvis dette fjernes digitalt.
Frode F.

Hei Eivind,

nydelige bilder du har her. Liker også begge versjoner, men tror jeg holder en knapp på versjon #1. I versjon #2 får du en bedre komposisjon i mine øyne, men lyset og noen flekker skjemmer litt. Støv på brikka eller dråper på linsa?

Godt fanget var det uansett, stå på!

FF
Eivind T.

Hei, tusen takk for gode kommentarer. Småforstyrrelsene er noe støv på vannflaten, men den største ''forstyrrelsen'' er faktisk refleksjonene i en knøttliten dråpe som er litt ute av fokus. Dette synes nok bedre på fullskalabildene. Refleksjonene i dråpene er ganske riktig det jeg tilfeldigvis hadde på bordet, en vase med hvite tulipaner. Synes det ble litt kult med en refleksjon som sto i kontrast til alt det blå, men at jeg skulle få en sånn refleksjon var overhodet ikke med i beregningen. Litt flaks skal man ha! :-) Men jeg er enig at det hadde vært enda bedre om det hadde stått noe mer ''abstrakt'' i refleksjonen. Jeg regnet rett og slett ikke med å treffe så bra. Denne serien var mine første forsøk på å ta bilde av dråper, så det var artig. Bildet er ikke manipulert noe, ei heller fargene. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu