Hestehov på frammarsj
Hetshoven er de første som dukker opp i grøftekanter og sydskråninger.
Ikke noen teknisk fullkommenhet, men en flott beskrivelse av vårstemning.
Bildet inngår i albumet Natur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-06 15:20:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243024} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (48)
Hege Ø.

Begynte å lure nå om våren hadde kommet over fjorden og ikke her :o) Var fint å se dette, venter veldig på våren nå :o)
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Hege! Jo, våren er her. Ta deg en tur over fjorden, så får du se:-) Nei ennu er det ca 20 cm med snø og nå regner det:-(
Flott at du likte vårbildet:-)

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Det begynner å krible i meg når jeg ser dette bildet.
De gule løvetennene minner meg om sola,deilige vårdager og gjett om jeg gleder meg til det:-)
Et deilig vårbilde Rune,takk skal du ha,dette var godt å se på en regntung og forblåst dag på jæren:-)
Hilsen Tone!
Petter B.

vil si at å kalle dette et deilig vårbilde var å ta litt i.. greit det er noen løvetenner der, ellers er det mye rot med disse døde plantene rundt. ikke ser jeg hvor fokuset ligger heller. desverre men dette ga meg ikke noe.
Jacob V.

Hei

Blomstene er fine de, men komposisjonen er altfor rotete. Bildet gav meg ingenting. Kort sagt så ble dette litt kjedelig. Det er forresten hestehov og ikke løvetenner :)


Mvh

Jacob
Eva Marie P.

takk for du viser meg våren:) Dette ga meg masse iver og håp i en grå vinterdag. hurra, våren kommer. Gule og fine, med et snev av blå himmel.
Løvetannen titter opp ifra alt det grå og vissne som vinteren har slengt ifra seg. Og gir oss en ny vår:)
-epl
man må bruke øynene for å kunne se det vakre;)
Hege Ø.

Hehe, ja var der her om dagen og kjøpte kebab :o) Jepp, det regner, men da forvinner snøen og!
Monika Frisvold V.

Hei
Nydelig vårstemning..kjenner den kriblene følelsen med å kjenne solen å se dem strekke seg opp mot lyset..... Herlig..
mvh monika
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Tone. Hyggelig at du likte bildet. Det er hestehov og ikke løvetann:-) Petter - Jeg ser du studerer til allmenlærer så da er det fint å få med seg at dette er hestehov og ikke løvetann, og at ute i naturen er det naturlig med rot. Dette er ingen park. Det er slik det ser ut når hestehoven kommer fram. At det tekniske ikke er på topp hadde jeg skrevet. Men takk for kommentaren!

Mvh
Rune S
Laurberg G.

Hej Jacob. Synes det er et fornemt billede af hestehov. Sådan just ser de jo ud når de som de første bryder den visne bund. En beskæring hvor du skærer den blå himmel væk giver mere ro i billedet og endda en bedre komposition hvor hestehovene stå fordelt om diagonalen fra venstre nedert mod højre øverst. Et godt biofoto. mvh. lau7
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Jacob, Eva, Hege og Monika! Flott at dere likte bildet. Jacob - Komposisjonen er tenkt diagonal - at blomstene kommer oppe ifra høyre ned i mot venstre hjørne. Når det gjelder rot så tror jeg du vanskelig kan ta bilde av slike blomster uten at det er mye vissent og greier i fra ifjor. Da må du eventuelt ligge flat å luke og rake. Da blir det ikke mye naturlig.

Mvh
Rune S
Jacob V.

He he! Nei, det var det da. Du har rett med raking og lukingen. Da hadde det kanskje sett litt rart ut :)


Mvh

Jacob
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar og råd, Lau! Flott at du, som erfaren fotograf, likte bildet!

Mvh
Rune S
Petter B.

Ja gikk litt fort fra min side, men blomster er ikke noe jeg studerer så mye. Jeg synes det er litt rart at dette bildet har fått så mange kommentarer iforhold til andre bilder idag. Det er greit det fremmer lengselen til vår og sommer i oss, men fotomessig synes jeg ikke dette kommer så høyt. hadde du croppet det rett over lhestehovklasen slik at du fikk en diagonal i bildet, med hestehovene oppover så hadde det blitt bedre mener jeg. Da hadde du også fått vekk den posen eller søppelet som ligger oppi skråningen der.
Avsluttet .

Hei Rune!
Beklager at jeg skrev feil navn på blomsten.
vet veldig godt at det er hestehov og ikke løvetann,tenkte nok bare feil,det må være alderen som gjør det:-)
Uansett så var det et deilig bilde å se på mens det regner og blåser ute:-)
Hilsen Tone!
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Petter! Det kan gå litt fort av og til. Nå har jeg kuttet litt etter råd ifra Lau og da ble det nesten som du foreslo nu. Du skriver at du ikke studerer blomster så mye. Kjenner meg faktisk litt igjen der. Har blitt litt mye bymenneske som har mistet noe av kontakten med naturen, etter 20 år i storbyen. Det merker jeg når jeg snakker med ''naturmennesker''. Litt skummelt når man tenker på forståelsen av sammenhengen mellom natur og miljø.

Ha en god dag:-)

Mvh
Rune S
Rune S.

Hei Tone! Jeg lærte igår at i Stavangerområdet finnes det hverken blåveis eller hvitveis. Så da tenkte jeg, kanskje ikke heller hestehov!? Begynner å bli gammel selv:-) Her er det ca 20 cm snø pluss regn. Hyggelig at du likte bildet!

Mvh
Rune S
Jacob V.

Hei igjen

V2 ble bedre :)


-Jacob-
Rune S.

Takk Jacob! Flott med gode råd:-)

Mvh
Rune S
Tom Dysa S.


Heilt enig med deg Rune, for sånne fine vårfonemelser av dett bilde,,
hestehoven har i alle mine år!!! vert det sikkre og det fineste vårtein.
her er feeling som teller ikke fototekniske duppe ditteri;-)

MVh Tom dysa
Torild H.

Joda...i Rogaland har vi hvitveis, men ikke blåveis, og på en spesiell plass i Stavanger finnes det, voksende på skogbunn, til og med ville lyseblå-veis. Bare til opplysning.

Syns absolutt V2 er best, kunne kanskje til og med kuttet enda mer, så det ikke er tvil om hva det dreiet seg om her: de første tuene med de små gule i vårsolen. Hestehov, en hverdagshelt i blomsterverdenen som ofte blir plukket av varsomme barnehender, satt i eggeglass for å bringe litt vår og glede, inn i stuen også.

Hvis et slikt bilde ikke gir en noe, så er en vel - endelig - blitt voksen, da?

Mvh Torild
Bergliot E.

Ja her fikk man vårfornemmelse i fulle monn. Elsker våren dær planter kjemper seg fram mellom kvister og skrot som vinteren har klart å ''omøblere'' i stormkastene. Et vakkert syn å oppdage at disse flotte blomstene springer ut.
Skal være enig i at det var vel mye å forholde seg i v1, så v2 ble mye bedre.

Bergliot:)
Knut H.

Hei Rune.
De er som med trekkfuglene,plutselig er
den der.Blant tørt gress og kjedelige farger
dukker den opp som en vitaminpille og
alle blir glad og tror på våren.Da har du gjort
en god gjerning i dag Rune,de skal ikke mere
til og glede oss,nok med disse fargerike
Hesthovene.Små gleder er og store gleder.
Mvh Knut
Avsluttet .

Ja vi lengter etter denne nå fint bilde..

Rune
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Tom, Torild, Bergliot og Knut! Flott at dere likte bildet og fikk litt vårfornemmelser! Torild - hyggelig at dere har hvitveis og litt lyseblå-veis i Rogaland. Jeg måtte dobbeltsjekke kilden ifra Bryne. Hun skriver at de er mangelvare, noe jeg tolket som om at de ikke fantes.

Mvh
Rune S
Rune S.

Takk for kommentaren, Rune! Hyggelig at du likte bildet! Du rakk legge inn kommentaren presis føre forrige svar:-)

Mvh
Rune S
Eva Marie P.

Beklager, ser jo og at det er hestehov...ikkje løvetann, men men i mørket er alle gule blomster løvetann..hehe den var tynn
Rune S.

Bra Eva! Du er den tredje idag som skriver løvetann. Da er du i godt selskap. Det kan gå litt fort av og til og da blir det lett slik!

Mvh
Rune S
Øyvind T.

Jeg må innrømme at jeg ikke helt ser det store i dette bildet. Kall meg en gretten fjott, men det harde lyset, den totale mangelen på komposisjon ødelegger hele opplevelsen for meg. Fokuspunkt, ingen dybdefølelse, nei her sitter faktisk ingenting. Utenom at du har sett noen hestehover da.

Konstruktiv skal en kanskje være, så et ok tips til neste gang kan være å enten få med seg hele ''enga'' ved å flytte kamerahøyde til lenger opp, eller gå nærmere innpå en blomst, og passe på bakgrunnen slik at den ikke blir for rotete. Just my two cents.

Øyvind
Rune S.

Takk for kommentaren og råd, Øivind! Smaken er som baken, delt.

Mvh
Rune S
Laurberg G.

Kære Øyvind Talsethagen. Jeg ved ganske vidst ikke hvad en gretten fjott er for en sjov fyr. :-D Men det skal da nok passe når du siger det. Jeg får faktisk lidt ondt af dig, fordi du så helt tydelig røber at en masse krav som et billede skal opfylde før du kan se noget i det. Naturen har det med ikke at optræde som komponeret. Den er vild og dejlig. Og at glæde sig over de første hestehove når de bryder frem og varsler forår er en vild glæde. - ''Se der er en hestehov. Så er det forår'' - Faktisk kan jeg slet ikke forestillle mig en hestehov fotograferet i al ensomhed som et minimalistisk ikeaportræt. Men da forsøget formodentlig ikke er gjort af nogen kan du jo prøve. :-) Og kan du skabe den samme glæde som Rune har formået at sprede her med sine dejlige, vilde, ukomponerede hestehove, lover jeg, at jeg skal erkende at jeg tog fejl og klappe så det kan høres. mvh. lau
Øyvind T.

Hei, jeg er enig i at man ikke trenger å komponere alt til døde. Men slik bildet fremstår som her, kunne det kanskje vært et forsøk å flytte kamera til et høyere nivå? Det skrev jeg også i sted, så jeg har ikke ett fasitsvar på dette, som du sikkert ser. Sånn det ser ut nå, får jeg litt snapshot-følelse, og det synes jeg ikke hører så veldig godt hjemme på en fotoside. Til Rune. Du har mange andre flotte bilder, og jeg synes du kan bedre! Gleder meg til flere bilder fra deg.
Arne M.

Deilig vårfølelse du har fått frem i bildet, Rune. Flotte mettede farger på hestehoven som strekker seg mot lyset. Liker at du har med himmelgløtt i v1.

- Arne
Fred S.

Hvis det er noen som er en gretten fjott her så er det du, min godeste Lau. Har ikke folk lov å si sin ærlige mening om dette bildet uten at du må blande deg inn ? Hvis det er noe denne siden trenger så er det fok som tør å si sin ærlige mening, og det uten at en skal risikere å bli irettesatt av personer som mener noe annet. Selv du må da være i stand til å se at dette er et middelmådig bilde, og hvis en i tiden framover skal hoje av begeistring hver gang det dukker opp en forsamling hestehover eller blåveiser, rett og slett fordi en er glad for at det er vår, da er pinadø denne siden på enda villere veier enn hva det allerede ser ut som den er.
Bruk vårfornemmelsene dine til noe annet, Lau.

vh fred
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer, Lau, Øyvind og Arne!

Lau: Det er alltid lærerikt å lese dine kommentarer, både på egne og andres bilder.

Øyvind: Som jeg skrev tidligere. Smaken er forskjellig. Selv synes jeg det er fint å gå ned i markperspektiv på blomster. Synes også jeg har fått til en fin diagonal, der blomstene kommer inn i bildet. Det tekniske er ikke fullkomment, skrev jeg i underteksten. Bildet var til glede for mange, noe jeg setter stor pris på. Hyggelig at du likte flere av de andre bildene mine!

Arne: Hyggelig at du likte bildet. Jeg tok med det blå, øverst, for å gi mer dybde, pluss at det ble litt komplementært til de gule hestehovene. Men er enig i at den flotte diagonalen kommer bedre frem med et kutt i toppen.

Mvh
Rune S
Laurberg G.

Dette er indsat med Runes tilladelse. lau

”Kære” Fred Strømme.
Som jeg sagde i min lille humoristisk mente kommentar, ved jeg ikke hvad, en gretten fjott er for en sjov dims. Skulle det imidlertid betyde, hvad jeg tror, nemlig det vi på dansk kalder ”Et kæmpefjols” kan jeg da godt leve med det. Jeg ville have sværere ved at leve med prædikatet ”En glædesdræber”.

Jeg beklager, at jeg ikke kan se, at dette billede er mere middelmådigt end de 95 procent af hvad der dagligt præsenteres her på foto.no. Det er et fotografi for så vidt, at det opfylder betingelsen at være tegnet med lys på et lysfølsomt materiale. Rune har ikke på noget tidspunkt påstået at hans billede var andet eller mere end et fotografi af hestehov . Og det er heller ikke af nogen blevet kommenteret eller forstået som andet end, at Rune ville dele en forårsglæde med andre amatører her på foto.no.

Siden udmærker sig jo frem for alle andre sider jeg kender ved at have plads til alle. Det være sig skolebørn der har fotofag, folk i uddannelse indenfor medieteknik, naturelskere der er i besiddelse af et camera og foreviger deres glæde over smukke udsigter, fugle- og dyreliv og hvad ellers den smukke norske natur kan byde på. Nogle er meget dygtige, andre er måske knap så dygtige. Men fælles for dem er glæden ved at fotografere og fastholde hvad de så.

Der er jo ingen, der tvinger nogen til en begejstring de ikke føler. Finder man et billed uinteressant, kan man jo blot gå videre i de mange daglige upload og kommentere, der hvor man finder det begrundet, og hvor man har lyst. At gå ind på billeder man ikke kan lide og mere eller mindre påstå, at de ikke hører hjemme på siden er en fatal fejtagelse. Hermed afskærer man sig jo fra den rekruttering af nye fotografer, der kan fortsætte hobbyen og i fremtiden måske udskille sig som erfarne og dygtige fotokunstnere.

Siden repræsenterer en del sådanne meget dygtige fotokunstnere, herimellem en del PS-ekvilibrister, hvis produktion den kendte fotograf Larry Lowel træffende kalder PS-masturbation Men hvis disse meget dygtige kunstfotografer indtager en sådan holdning, som er tilkendegivet her over, har de misforstået begrebet ”positiv kritik”. Et begreb der går ud på, at man ved at, forholde sig til det positive, der er indeholdt i et billede leder frem til at fortælle og anvise farbare veje til forbedring af det givne, aktuelle billede. Altså ”Appreciative inquiry” = (værdsættende samtale /værdsættende dialog) , og ikke på en total forkastelse af et fotografi.

Såfremt man har det sådan, findes der andre sider, hvor disse ambitiøse fotografer måske kan finde en indpasning - såfremt de da kan godkendes på siden. F.eks..imageratingelite dot com/ der er en side hvor man finder de fornemste fotografer fra hele Europa samlet.

Mvh.fra et gretten fjott
Petter B.

Kjære Lau

Det er vel ingen som har sagt at dette bildet ikke hører hjemme her? Det er jo et foto dette og som mesteparten av de andre bildene her. Du skriver : ''Finder man et billed uinteressant, kan man jo blot gå videre i de mange daglige upload og kommentere, der hvor man finder det begrundet, og hvor man har lyst.'' Her forstår jeg det som du mener at visst jeg ikke liker et bilde eller ikke har noe positivt å komme med så skal jeg la være å kommentere?

Jeg lærer mye mer når folk sier til meg hva jeg kan gjøre bedre med et bilde enn hvis det f.eks står ''kjempeflott, dette vekket følelser i meg''. Da kan de likså godt la være å kommentere.

Jeg ser du har kommentert omtrent alle som kommer med litt kritikk mot dette bildet. Er du mot Konstruktiv kritikk som er litt negativ? Vil du at dette skal være en side der vi kun skal kommentere det positive vi ser? Dette er en side som skal hjelpe forskjellige mennesker til å bli en bedre fotograf, det tror jeg ikke de blir med bare skryt.

Jeg mener at skal man kommentere et bilde så skal man være ærlig så lenge ikke fotografen mister alt mot og lyst til å ta flere bilder. På dette bildet har Rolv fått høre at dette bildet vekker vårlengselen til mange folk, javel men hva med det bildet og det fotografmessige??. Tar jeg Bilde av en katt så er jeg ikke så interessert i å få en kommentar der det står ''å denne katten minnet meg om nabokatten'' Hva gjør den kommentaren for å gjøre meg til en bedre fotograf?

Rolv er vel voksen nok til å høre litt konstruktiv kritikk til bildene sine. Det beviser han jo med kommentarene sine. Visst ikke du tåler å se at andre mener noe annet en deg så kan vel du la være å kommentere? Folk har forskjellige meninger. Du får ikke noen til å endre mening om et bilde samme hvor mye du skriver. ''Smaken er som baken, den er delt''

Hilsen en som kommer til å fortsette med ærlige tilbakemeldinger.
Petter
Petter B.

Sorry jeg mente Rune og ikke Rolv:)
Hans-Jørgen H.

Hei Rune!
Våren er i anmarsj - det kan vel ingen bestride...
Det fine hestehovbildet ditt er en fin dokumentasjon på det så mange lengter etter...
Den sprenger seg frem blant vissent og dødt fjorårsgress - det er tid for blomstring og fornyelse.
Ser symbolikken i dette: Kanskje vi har noe vesentlig å lære her - la det forgagne og alle bekymringene, tankespinnet vårt ligge der i fortida, og åpne oss for det som kommer...Kanskje vil blomsterknoppene i vår sjel da lettere blomstre...
Ha en utmerket marsdag Rune!
Hilsen Hans-Jørgen
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Hans-Jørgen! Hyggelig at bildet gledet deg! Den symbolikken du skriver om var jo et meget godt bilde. Meget bra tenkt!
Ha en utmerket marsdag selv, Hans-Jørgen!

Mvh
Rune S

Laurberg G.

Hej Petter Bukkholm. Ja - det har du både forstået og især misforstået. Forstået på den måde, at finder man et billede helt uden positiver er der sådan set ingen grund til at kommentere det.

Misforstået det fordi jeg også skriver:( ''positiv kritik''. Et begreb der går ud på, at man ved at, forholde sig til det positive, der er indeholdt i et billede leder frem til at fortælle og anvise farbare veje til forbedring af det givne, aktuelle billede. Altså ''Appreciative inquiry'' = (værdsættende samtale /værdsættende dialog) , og ikke på en total forkastelse af et fotografi.)

Ser du på min oprindelige kommentar ser du netop et eksempel på en sådan positiv kritik:
''Synes det er et fornemt billede af hestehov. Sådan just ser de jo ud når de som de første bryder den visne bund. En beskæring hvor du skærer den blå himmel væk giver mere ro i billedet og endda en bedre komposition hvor hestehovene stå fordelt om diagonalen fra venstre nedert mod højre øverst. Et godt biofoto. mvh. lau''. Et forslag der bevæger sig på et positivt grundlag og som iøvrigt straks blev fulgt op af Rune, hvilket bragte kompositionen betydelig på plads.

Konklusionen er altså at man fra det eller de positive elementer der er til stede bevæger sig ind i kritik og forslag der kan forbedre det. Tankevækkende at det faktisk er det samme du selv foreslår, men ikke ud fra et positiveret synspunkt men fra et negativt. Spørg så dig selv om hvorfor Rune kan bruge det ene forslag, nemlig mit, og ikke dit.

At påstå, at jeg kun kommer med positiv og ligegyldig kritik vil du ikke komme langt med da en gennemgang af mine kritikker viser det modsatte. Sjovt nok med det resultat at de hyppigt bliver fulgt op af autorerne og at disse i flere tilfælde har sendt takkemail for min kritik. Værd at tænke over. Hvor mange takkeskrivelse har du fået?

mvh. lau
Petter B.

Lau.
Hvordan skal folk lære hvis en ikke kommenter et bilde en selv synes er uten positiver? En kan da skrive kritikk om hva som kunne ha vert gjort bedre. Jeg ser alltid på hvem fotografen er før jeg kommenterer, og jeg tror Rune tålte å høre den første kommentaren min til dette bildet. Grunnen til at jeg skrev som jeg gjorde var at jeg ville provosere dem som skrev hvor ''fantastisk'' dette bildet var uten å si hvorfor bildemessig. Om du leser mesteparten av kommentarene her så er det få som forklarer hva som er så bra med dette bildet utenom det følelsesmessige. Hadde dette vært en side der det var om å gjøre å dokumentere den første hestehov, jordbær, plomme osv hadde jeg liksom skjønt det. Men dette er en fotoside der vi har lov å komme med våre meninger om et bilde. Folk som legger bildene sine ut på denne måten må tåle å høre folk sine ærlige meninger, hvis dem ikke tåler det så kan dem lime det inn i sin egen private fotoalbum.

Jeg kunne halt sikkert kommet med positiv konstruktiv kritikk i den første kommentaren min men valgte å ikke gjøre det da jeg så på Runes tidligere bilder at han har mange gode bilder. Dette falt ikke i smak hos meg og det sa jeg. Jeg er ikke her for å få takkebrev eller bli fulgt opp av autorene, jeg er her for å si min ærlige mening om bilder og for å få ærlige tilakemeldinger på mine. Jeg blir ikke sur om noen slakter et bilde jeg har tatt, da prøver jeg enda hardere neste gang.

Noen bilder kan desverre ikke bli bra uansett hvor mye du beskjærer, fokuserer eller trikser med dem i photoshop. akkurat som at hundebæsj ikke kan bli konfekt selv om du pakker den inn i det dyreste sølvpapir :D. Slik er livet...

Jeg ser du har mye å fare med Lau men du må godta at folk har sine egne meninger og sier det på sin måte. Det er bra du engasjerer deg i andre sine bilder. Men vær så snill og kom med kommentarer på skikkelig dårlige bilder og. Det er ærlige meninger man lærer av. En som har tatt et dårlig bilde kan bli ti ganger bedre på sitt neste foto med at vi gir han konstruktiv ærlig kritikk samme om den er positiv eller negativ. En proff fotograf har somregel funnet sin stil og klarer kanskje ikke forbedre seg på langt nær like mye som en amatør.

Petter
Laurberg G.

Sva tilPetter Bukkholm.
Jeg beklager. Men jeg kan ikke godtage en filosi hvor man direkte opsøger biller om hvilket man kun kan sige dårligt, Den køber jeg ikke. Du siger at du ike er her for at blive fulgt op af autorerne. Hvorfor så gi kritik og ''gode råd''. Heller ikke jeg er her for at modtage takkebreve. Men forstå at det er takkebreve for kritik der kommer tak for. Ikke fedterøvstillæg. Enhver kan selvsagt vælge sin vej og kommentere hvem de vil og hvordan de vil. Men slip den negative side. Iøvrigt bemærkelsesværdigt at der ikke er noget der hedder ''Negativ, konstruktiv kritik''. Hvorfor mon ikke? - Kan du ikke gætte svaret kan du få det her. Fordi ''Det negative i sig selv er ukonstruktiv'' .

Jeg slutter diskussionen herfra fordi den kun vil blive en række gentagelser hvilket ikke tjener noget formå. Så mange tak for sludderen. mvh. lau
Petter B.

Lau
jeg ser at på bildekommentar nivå på Rune så står det:
''Dette er for deg som er genuint interessert i å lære og bli bedre. Du tåler en støyt, men blir også glad for positive tilbakemeldinger''

Hva er vitsen med at man skal tåle en støyt visst alle kommentarer skal være koselige som undertonen i dine innlegg sier dem skal være?

Rune trenger vel ikke deg til å forsvare den lille kritikken han har fått på dette bildet. Jeg tror han tåler såpass og trenger ingen til å passe på seg. ;)


Vi får være enige om at vi er uenige Lau:)

Man skal ikke plage andre,
man skal være grei og snill,
og for øvrig kan man gjøre som man vil.
(kardemommeby)

Knut H.

Hei Rune.
Står på hva jeg tidligere skrev i min komentar
bilde gledet meg ang.farger og illustrerte en
kommende vår.Men vil ta Laurberg i forsvar,
han har iallefall kommet med kontstruktiv
og hjelpende kritikk på mine bilder.De er
jeg takknemlig for.At du Rune tåler kritikk
er jeg sikker på,kvalitet lever du også
men i dette bilde oppfattet jeg symbolikken
i bilde viktigere en de tekniske.Så håper
jeg vi forsatt kan være snill og grei.
Er forsatt glad for at vi gjennom denne siden
har mulighet til og forbedre vår hobby.
Mvh Knut
Rune S.

Takk for hyggelig hilsen Knut! Jeg er enig med deg! Lau er en faglig dyktig og klok mann. Lau spurte meg om det var greit at han kom med et innlegg. Ok! sa jeg. Synes hans innlegg har vært sunde, tydelige og saklige. Om noen ikke liker bildet er det helt OK! Men man bør generelt være litt varsom i forhold til sine kunnskaper. Merker man at folk er veldig negative, er det liten hensikt å diskutere fram og tilbake med de. Med negativ mener jeg ikke uenig. Bildet var til glede for mange og det synes jeg var hyggelig. Det ble litt bedre med gode råd ifra Lau. Som jeg skrev i underteksten: Ikke noen teknisk fullkommenhet, men en flott beskrivelse av vårstemning.

Ha en god dag, Knut!

Mvh
Rune S
Viggo Strand K.

Underlig å følge med på hvordan man kan trampe rundt med altfor store støvler og forlange hva andre skal mene og ikke mene om innsendte bilder.
Det minner litt om det norske ordet bajass.
Rune S.

Ja, Viggo, jeg synes det er interessant! Ha en god kveld:-)

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu