Tårn
Akershus festning.
Liker lyset i bildet
Utstyr
  • Nikon D80
  • 18-200mm
  • Brennvidde26mm
  • Blenderf/9
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242363} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thomas S.

Likte dette!!!! utrolig lys og fin komp
Thomas
Bjørn-Atle A.

Enig med deg. Det er lyset som gjør bildet. Spesielt kontrasten mellom det irrgrønne taket og den mørke himmelen. Gjør seg også med det grønne gresset og det mindre området med blått i himmelen. Litt sterke grønn og blåfarger, men det passer i dette bildet
Tom T.

Hei!

Bra bilde å se på dette. Fin komp, farge og sett. Tror jeg ville gått for en kutt til høyre her, nesten til tårnet. Da vill du få et tettere fokus på tårnet. Det vill synes noen kvister i bilde, ta de vekk med clone verktøyet i PS. Bra bilde:)

mvh Tom Tveitan
Haakon D.

Veldig fint bilde. Hvor på festningen er det? Klarer ikke helt å se det. Som de andre synes jeg fargene er veldig fine, men liker spesielt ''faden'' fra lyst til mørkt.

Haakon
Ann T.

Dette var et pent bilde. Veldig bra lys og farger. Tror kanskje jeg ville har også kuttet litt fra høyre siden sp at tårnet står mer alene. Veldig bra uansett.
Mvh. Ann
Laurberg G.

Hej Erland. Jeg mener tidligere at have kommenteret dette billede. Tror at jeg skrev noget om at det mindede og førte tanken hen på Tolkiens eventyr. Det gør det stadig. Det kan godt spontant virke som om billedet er lidt tung i højre side. Men det forekommer mig at denne tyngde på smukkeste måde bliver modvægtet af den bevægelse ind over billedet der befordres af de tunge skyer i venstre. mvh. lau
Anders N.

Dette likte jeg. Flotte kontraster og farger. Liker spesielt det mørke i den høyre delen av bildet. Magisk stemning.

- Anders
Erlend O.

Hjertelig takk for kommentarene!
Lau: Ja det ligger også på photosight :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu