På folkeregisteret i Managua møtes alle slags mennesker, for å stå i kø, for å prate, for å kjøles av de store takviftene; forhåpentligvis får en også registrert sitt ekteskap, en flytting eller en død onkel. Bare strømmen ikke forsvinner.....
Bildet inngår i albumet Nicaragua con amor - Nicaragua er et land med store kontraster; de virkelig fattige opp mot de velhavende, med en middelklasse som er nesten ikke-eksisterende. Et fascinerende land med store sosiale utfordringer, men samtidig med en vennlighet og imøtekommenhet som gir håp.
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242155} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars Kristian A.
Synes du fint skildrer ett hverdagsøyeblikk her, men ser at du har vært litt uheldig da du lettet opp ansiktene, Det er en ''glorie''. rundt hodene som gjerne ikke burde være der.
Avsluttet .
Fin situasjon, men jeg synes kanskje det mangler litt mhp. komposisjon. Tror et standpunkt lengre til venstre hadde gjort bildet strammere og mere dynamisk; særlig dersom. I tillegg synes jeg de lyse feltene på gulvet blir litt dominerende. Men for all del, et fint lite øyeblikk du har fanget.
Siri k.
Dette bildet likte jeg veldig godt.
Tror ikke jeg ville forandret på de lyse feltene på gulvet. Er redd bildet hadde virket uekte og for glatt uten disse. Er ikke sikker, men jeg lurer på om bildet kunne vært croppet en god cm fra venstre, og litt mere i overkant.
Den lyse veggen i bakkant er littegranne dominerende. Men som sagt bilde er fint slik som det er nå også.
Stig S.
Hei, og takk for fine kommentarer:-)

Hmmm - Lars Kristian; på min ukalibrerte (og enkle - fargene sprekker opp) skjerm på jobb så jeg glorien, men på min kalibrerte hjemmeskjerm ser jeg den ikke.... Ville vært ok med tilbakemelding fra dere andre på dette...
Tommy og Siri; det var helt sære farger i rommet, har tonet ned grønnskjæret en del. Golvet lot jeg med vilje være slik det var. Sterke lamper i taket ga ganske kraftig gjennskinn, men syntes som deg, Siri, at det ble bedre slik enn nedtoning. Ville heller ikke ha luken klistret oppe i venstre hjørnet, så croppet ble valgt slik, men ser at der er flere muligheter.

Mht. standpunkt, så var rommet aldeles overfylt, selv om det ikke ser slik ut akkurat her - fant den beste ledige flekken: to steg til venstre og jeg hadde havnet midt oppe i køen for registrering av gravferder og skilsmisser;-)

--stig--
Maiken H.
Liker fargene og stemningen i fotografiet veldig godt, og hadde gutten fått gått litt til slik at døren hadde rammet ham inn, ville kanskje kompisisjonen funket bedre. Synes som Tommy at golvet tar litt for mye oppmersomhet.
Stig S.
Takk, Maiken. Ser at jeg kanskje skulle dempet golvet noe, ja.... Mht. gutten, så er jeg vel ikke helt enig med deg; da måtte jeg i så fall stått noe mer til høyre for å ikke få for stor avstand mellom gutten og paret. Fint med innspill på ulike løsninger :-)

--stig--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu