Gjerdesmett
Jeg var ute i skogkanten og oppdaget en gjerdesmett som vimset rundt på bakken. Den var knøtt liten så jeg måtte komme ganske nært, for å få et bra bilde av den. Det gjorde jeg også.
Jeg har nettopp kjøpt speilrefleks og liker å ta bilder av fugler. Jeg er meget fornøyd med dette bildet selv, men hva synes dere??
Utstyr
  • Canon Eos 400D
  • EF 70-300mm IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger691
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241611} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Peter W.

Vackert ljus och fin skärpa! Trevliga färger också. Jag skulle kunna tänka mig en beskärning i högerkant.
Vibeke G.

Likte bilde ditt godt. Er enig med Peter her, fine farger og et behagelig lys. Du har fått fuglen i fokus, veldig bra synes jeg.
Hilse vibeke
Torgrim L.

Et bra bilde av gjerdesmetten. Likte også de delene av bildet som ikke var i fokus (fine farger og strukturer der).
Mvh Torgrim
Tommy S.

Synes det var litt for sterke farger i bildet.
Men du verden for et bilde allikevel. Flott skarphet og et nydelig lys i bildet.
Fuglen som sitter i fin positur på de fine kvistene, skiller seg godt ut fra en bakgrunn som jeg også synes passet meget godt til dette bildet.
Ikke lett å ta bilde av denne vimsete lille krabaten uten å få bevegelsesuskarphet. Men jeg synes du har klart det meget bra.

Lykke til videre med fuglefotograferingen!! Det er en sunn og spennende hobby. Jeg skal følge med videre!!

Tommy S
Finn M G.

Jeg synes den uskarpe bakgrunnen på høyre side og øverst er utrolig flott. Flotte farger. Du har funnet en naturlig avslutning på bildet på høyre side i det vertikale mørke feltet (en trestamme?). Fuglen sitter litt på høyre side i bildet og har mest ''luft'' i den retningen den ser. Synes derfor du har komponert bildet meget bra og at du ikke bør forandre på komposisjonen.
Odd E. k.

Hei Adrian!

Et flott fanget bilde av Gjerdesmetten. Fin positur på fuglen der den sitter på greina. Skarpheten er god men kan muligens bli noe bedre i PS. Miljøet er flott med et godt lys som fremmer alle de fine fargene i vegitasjonen. Mulig at fargemetningen er noe for høy, da dette smitter over på Gjerdesmetten. Tenker da på de rødbrune fargene. Uansett et flott fanget bilde i et fint utsnitt Adrian!

Mvh

Odd E.
Aleksander M.

Hei
Greit bilde av gjerdesmetten med fint lys.
Kunne kanskje vært litt skarpere og jeg synes greinene rundt og bak blir litt rotete, men alt i alt et ganske bra bilde.

Mvh Aleksander
Hans-Jørgen H.

Hei Adrian!
Et fint gjerdesmettbilde du har her.
Heldig med lyset. Brukbar skarphet også.
Likte det.
hilsen Hans-Jørgen
Nanna E.

Hei

Likte dette bildet veldig godt, nydelige farger og god bruk av dybdeskaprhet. Ville vurdert å kutte litt til høyre og under for å få fuglen mindre sentrert og utnytte den diagonale grenen bedre.

mvh Nanna
Per Einar G.

Hei Adrian!

Var innom å kikket på bildene dine, mye flotte bilder....jeg falt spesielt for dette bildet, flott fanget og fargene i bildet er flotte. Det meste er sagt tidligere. :)

Per E.
Avsluttet .

Godt fanget, skarpt og pent, fin bakgrunn. Pene detaljer i fjaerdrakten.

Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu