Februarsurf
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-23 18:28:00
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • FilmtypeProvia 400F
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240650} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Glenn S.
YES!! Dette kunne (burde) være cover shot på neste Surfing mag.
Fantastisk bilde!
Erik J.
Dette var utrolig flott! Jeg er ikke den rette tilå bedømme/forstå den sportslige delen av det, men den bildemessige stemmer fullt og helt for meg: format, farger, dramatikk! Spesielt gir den sortkledde mot sjøsprøyten gir en spennende effekt.
ingebjørg fyrileiv g.
Kult. Rett og slett :) Herlige farger, god bølge, fin positur og fungerende silhuett. Bildet har noe korn, men det passer utmerket. En ''renere'' flate hadde ikke passet uttrykket her.

vh ingebjørg
Inger-Lise S.
Et flott actionbilde. Flotte farger.Topp bruk av bildeflaten.

Inger-Lise
Petter H.
Hei. Er dette i Norge? Vil du avsløre hvor?

Hva bildet angår så er det muligens tatt noe for tidlig for å vise surferens ferdigheter i en topturn, eller surferen kjører mer konservativt. Jeg er også tilhenger av litt mer rufsete estetisk utrykk i bilder av bølgesurf. Hva med litt 1600 film for å virkelig få frem kornene? Bakgrunnen heller mot venstre og det er generelt vanskelig å få panoramabilder velykkede på sports-/dokumentarfotografi, særlig når man er såpas nærme hovedmotivet.
hilde b l.
Dramatikk og action her. På min skjerm fremstår bildet som litt mørkt. Men jeg liker bildet ditt. Flott bølge, suferen er fint plassert, og himmelen gir fin glød og stemning. Bra.

-hilde b
John Einar L.
Petter: Ja det er i Norge og nei jeg vil ikke avsløre hvor. Men bildet er faktisk skjevt, utrolig irriterende at jeg ikke har sett det før nå. skjeve horisonter er absolutt ikke bra. Ellers gir 400iso mer enn nok korn for meg, og filmen velges stort sett for at lysfolholdene ikke tillater treigere film. Om du ser godt etter så er han så konservativ at han surfer med slips..... Skjønner ikke helt hva du mener med vanskelige panoramabilder? Versjon med rett horisont er lagt ut. Takk for kommentar.

Hilde: Det er meningen at bildet er litt mørkt.

Glenn: Formatet selger nok muligens dårlig som cover, surfermag i likhet med de fleste slike blad bruker stort sett bare bilder i høydeformat på sine forsider. Ellers takk for tilliten.

Takk for kommentarer.
Petter H.
Surfer med slips:)
Ang panoramabilder: Tradisjonelt sett låner formatet seg med fordel til motiver som er rolige og balanserte. Feks landskapsbilder. Det har du her i bakgrunnen, men i forgrunn har du introdusert en bølge og en surfer som kommer inn i bildet. Et urolig og dominerende element som jeg synes kræsjer med den rolige komposisjonen. Noen ganger har slike “regelbrudd” noe for seg og tilføyer bildet nye/andre kvaliteter. Noe jeg ikke synes du har fått til her. Det er ikke lett å få til fordi man må eksperimentere litt utenfor “reglene”. Derfor sier jeg at slike bilder er “vanskelige”

Noen liker ikke korn, jeg synes det fungerer i enkelte sammenhenger, og da særlig til bilder av surfing under rufsete forhold/klima. Også har man fordelen med raskere film at man kan blende ned mer.

Skulle du ombestemme deg når det gjelder stedsnavn så lover jeg å lytte;)
John Einar L.
Forstår hva du sier, men er ikke enig.
Karl Magnus B.
drit kult bilde, digger alt ved det, spesielt bakgrunnen... Men hvor er spottet?!
John Einar L.
Ohhh, det kan jeg ikke si. Men jeg kan oppfordre til å dra fram sjøkartet å lete. Både nord og sør for de overbefolkede-stad-strendene vil du kunne komme over gode plasser. De som gidder å lete fortjener å finne......
Julie T.
Herlig bilde!
Hvor er dette hen da?

-Julie
Ivan H.
Hei

Meget flott bilde, ett av de bedre surfebilder jeg har sett her inne.
Severdig med solnedgang.

Det er mange flotte surfesteder i rogaland og på sunnmøre.
Jeg har vokst opp på ett av de, men har lite erfaring med surfing :)

Hilsen
Ivan Holmedal
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu