Traner
Utstyr
  • Canon 1Ds Mk II
  • 500 f4 + 1,4x
  • Brennvidde700mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeISO 400 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjell Sigurd S.

Skikkelig flott fluktbilde av tranen. Begge fuglene i skikkelig V-stil, synkronflukt kanskje. Fin skarphet og passende bevegelse i vingetuppene forteller om majestetiske vingeslag. God øyekontakt. Utsnittet er tett men fungerer veldig fin. Bakgrunnen har en fin farge, men omgivelsene kunne godt vært mer spennende.

Kjell S
Truls L.

Flott bilde av tranene :)

Mvh Truls
Avsluttet .

Hei Bent,

Stilig bilde, skarpt og fint samt symetrisk bra.
Er 1dsen kjapp nok syns du?

mvh
Tommy
Bent O.

Hei dere og takk for raske tilbakemeldinger.

KSS: Enig med deg Kjell at omgivelsene ikke er optimale. Det som gjorde mye av bildet synes jeg, var formasjonen på begge fuglene.

TS: Har ingen problem med at Ds'en ikke er rask nok. Etter at jeg lærte meg å fokusere med de knappene bak på kameraet er jeg blitt mye mer selektiv med å trykke på utløserknappen. Tar mindre bilder og har mye høyere andel skarpe bilder når det gjelder fluktmotiver.

mvh Bent
Nina E.

En flott, nærmest overlegen positur på disse tranene i flukt. Mulig en litt større kontrast på fuglene? Er ikke sikker.... God skarphet, og flott med den lille uskarpheten på vingespissene. Passelig, tett utsnitt.
Kjedelig bakgrunn? Tja, den er rolig og gir full oppmerksomhet til fuglene. Ikke noe fargestøy, heller.... Raw-opptak er visst tingen. Tror jeg skal begynne å prøve meg på det. Bra fanget! Mvh Nina E.
Kjell G.

Det er formasjonen som gjør bildet. Samt vingebevegelsene. Minus for monokrom, konturløs bakgrunn. Pluss for fluktretningen, på skrå mot fotograf.

Riktig bra dette, Bent!

mvh kjellg
Aleksander M.

Hei
Veldig flott bilde av traner i flukt.
Pen bakgrunn og fin bevegelse i vingene.

MVh Aleksander
Kjell Ivar Ø.

Flott dette. Som Kjell G sier noe konturløs bakgrunn og litt mer detaljer
i fuglene kunne vert ønskelig. Mvh Kjell Ivar
Liv F. D.

Hei Bent,
Nydelig bilde igjen dette her!
;) Liv
Karianne S.

Hei Bent!

Du har fått tranene fint her. Som du sier er det formasjonen av fuglene som gjør bildet. Jeg bare lurer på hvordan dette bildet hadde blitt om du prøvde en litt alternativ variant. s/v hvor du kjørte kontrasten ganske mye opp. Vet ikke om dette bildet hadde gjort seg, men tror kanskje det. Da hadde formen på fuglene kommet godt fram, men bildet blir jo klart et helt annet. Et kreativt forslag hehe.. Tøffe fugler:)

mvh
Karianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu