Prøvde 4x5 camera til portrett for første gang...
Bildet inngår i albumet Maren -
Utstyr
  • Crown Graphic
  • 150
  • Blenderf/5.6
  • FilmtypePolaroid 55
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239907} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anne Ø.

Liker posituren, de fine kontrastene i gråtonene
og lyset på ansiktet.
Har ingen erfaring så svarer ut fra det jeg ser.
Noe skeptisk til rammevalget.

Anne:)
Danny T.

Takk skal du ha Anne, det er det jeg ønsker, høre hva du ser:-)
Morten J.

Dette er et teknisk bra bilde.

Skarpt, bra eksponert, ok utsnitt (selv om jeg hadde tatt med toppen av hodet), flotte gråtoner, kontakt med modellen.

Personlig liker jeg rammen. Men jeg lurer på om fotografer og andre ser verden likt? Kan tenke meg at ikke alle liker rammen. Jeg trur at jeg liker denne typen rammer enten fordi den sier hvilken teknikk som er brukt, eller fordi den forteller noe mo hvilke assosiasjoner fotografen ønsker jeg skal få når jeg ser bildet.

Uansett, dette er et severdigt bilde.

Morten
Grethe S.

Hei!
Nok et nydelig bilde fra deg. Lyset og kontakten med modellen er flott. Jeg ville nok ogsåtatt med toppen av hode, men smak og behag det..

Flott arbeid!

MVH Grethe
Danny T.

Takk for hyggelige ord! Ja, toppen av hodet burde absolutt være med, og var forsåvidt det, da jeg komponerte på mattskiven. Men, nå er det slik at man ser mere på mattskiven enn det som kommer med på filmen, ser dere nøye etter, er hele hodet bak rammen:-)

Det er en helt annen verden å fotografere portrett med storformat, her må man holde tunga rett i munn og roe alt helt ned. Først komponere bildet på mattskiva med lukkeren åpen, lukke lukkeren, sette i filmholderen, blende ned til arbeids blender og dra vekk dekkpapiret. Alt dette mens man småsnakker med modellen for å få dem til å holde stillingen, før endelig filmen kan eksponeres.

Dette er en fin motpol til det jeg driver med til daglig, jeg er vokst opp med film, mekaniske kamera og mørkerom, men jobber idag med digitalkamera. Når dagens jobb er gjort, bildene ferdig behandlet på skjermen og sendt til kunden, er dette en herlig hobby å ha.

danny
Laurberg G.

Dejligt portræt af din model. Men synd med det rammeværk. Ødelægger og stjæler opmærksoomhed fra billedet. mvh. lau
Knut-Inge J.

Veldig vakkert dette, Danny. Flotte tonar, bruk av DOF og komp. Ramma og kuttinga plagar ikkje meg.... Og - særdeles flink modell, sjølv om eg kanskje innerst i blikket aner eit aldri så lite '' er du ikke snart ferdig, pappa...? '' (?) :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu