Manipulert sammen en del bilder....synes det ble et kult uttrykk, men samboeren min lurte på om jeg skulle få det airbrushet på siden av trucken min. (og jeg kjører ikke truck, for å si det sånn......)
Flott, tenkte jeg da.
JEG likte det i alle fall.........
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-01 10:38:07
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236538} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
Oi! ja dette likte jeg også! Ser nesten ut som en plakat! Som du godt kan airbrusje på din kommende truck;) hehe.. Får litt eventyr følelse når jeg ser på det, med fuglene som flyr innover mot slottet/borgen! Fin dramatikk! Bra jobba! mvh hege
Avsluttet .
Flott manipulasjondette skarpt og flott komponert. fine farger som gjør bilde litt skummelt. Forsvinningspunktet og linjevalget mot slottet var der også bra.

Rune
Eivind B.
Stilig, litt fantasyinspirert uttrykk. Litt voldsomt og unaturlig lys på fuglane, men i denne sammenhengen, funker det etter min mening. Bra. Mvh Eivind
Avsluttet .
Skjønner hva hun mener, selve utrykket er et tøtsj ''harry''. Tror det er fargene. Men for all del ...sykt bra laget dette her. Hadde jeg hatt en truck hadde jeg glatt hatt dette på siden.
Atle J. G.
Le Mont Saint Michel? Fint bilde sånn på første øyekast. Dramatiske farger og fin komp. Ser ut som du har brukt vidvinkel her? Synes at belysningen på solen er litt voldsomt, men vet ikke det blir bedre om en skulle dempe dette. Er ike enig med meg selv om 'skyggene' er forstyrrende eller om de gir bildet akkurat den spenningen som trenges.
Keep it up! Mvh Atle
Avsluttet .
Bra teknisk utført, men jeg hadde faktisk foretrukket en kvadratisk versjon av kun fuglene, som i seg selv er meget bra. Slottet gir meg ingenting, og blir fort en sort klump i nedre hjørne.

--
Bjørnar Hauge
Henning Notland S.
Hei, og tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger!

Originalbildet (vel, i alle fall det ene) ligger på profilen min som en av de første bildene jeg la inn her......ja, det er Le Mont Saint Michel......
Nei, jeg har faktisk ikke brukt vidvinkel på hovedbildet av solnedgangen med slottet - det er satt sammen av to bilder tatt ved siden av hverandre med en Canon Ixus 40 (.....)
De andre bildene er tatt i senere tid med Nikon D200.
Ja, det er nok en god spiseskje harry; det er jeg enig i. ;)
Og det KAN jo en gang i blant være pent med den gode gamle ''elg i solnedgang''; som denne kategorien blir. Hehe. Jaja, hun har vel rett som vanlig, da........

Så den dagen det står en Scania i garasjen min er det bare å finne fram airbrush og gassmaske! ;)

yngve f.
Stilig bilde/manipulasjon.
Minner mye om de fantasimotivene som tidligere var så populært
å ha på sidene av en del amerikanske van'er.
Kunne nesten tro det er tatt ut av en ''Ringenes Herre''-film.
Bra jobbet.

yf
Ronny A.
Et flott arrangert bilde. Det var nevnt lysbruk på fuglene. Hvis du har lagt inn litt lys fra høyre mot øya, har det sett ut som en soloppgang fra denne siden:)
mvh
Ronny Arntsen
Pål H.
Dette er et kjempebra bildet.

Akkurat slik jeg gjærne skulle lært meg.

Må bli flinkere i PS.

Noen tips om hva du gjør får å lage slike bilder?
Avsluttet .
Kan bare si :Topp Henning, meget bra jobbing her. Resultatet ble exellent!mvh Ulv
Henning Notland S.
Ronny: Ja, man kunne jo lagt på noe lys fra høyresiden - men det er jo allerede en solnedgang som er til venstre for slottet (som dog har blitt litt dempet fra originalbildet); da hadde det vel blitt litt ''SAND : DUNE'' over det med flere soler osv........

Pål: Tja.....photoshop er jo et enormt kraftig verktøy, jeg jobber i det hver dag og kan sikkert bare 1:20 av det.......det er vel bare å ha en mening i det man gjør; at det er en historie man ønsker fortelle. Bra grunnmateriale hjelper selvfølgelig, så er det å leke seg med mange lag, gjennomsiktighet, tekstur, kurver, satturation og belysning. Av egen erfaring vet jeg det er lett å gå seg bort i effekter; det er ofte litt er penere enn mye. Men etter en del prøving og mye feiling finner du nok fram til noen fremgangsmåter som gjør at du får det uttrykket du vil fortelle!

Ulv + diverse andre: Tusen takk!


Hilsen Henning
Alan Thomas Duncan W.
Henning my mand,,,

- Superla som vanlig.

Godt fantasi bilde, gode farger og ikke minst nydelig motiv.

Keep it up bro.
Alt vell ??

Best regards;
Alan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu