Piggtind
Fin dag, fin tur, fint bilde
Utstyr
  • Olympus Camedia c5060
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ivar B.

Oi,oi,oi, nå fikk jeg MILDT sagt lyst på tur. Dette skaper gode minner og følelser. Ser innbydende ut fjellsida i bakgrunnen under gode foirhold:-) Fotografisk har du også gjort det meste riktig. Klatrerene er fint plassert slik at det skapes en diagonal mot toppen som blir en naturlig vei for blikket å gli inn i bildet på. Sporene blir også en slik ledetråd der man bokstavelig talt ledes til topps. Godt eksponert med fin tegning i snøen og lekker blåtone i skyggene som jeg kjenner fra slike dager i fjellet. En misunnelig hilsen Ivar:-)
Gunnar K.

Flott bilde med god komposisjon. Imponerende landskap som får det til å krible etter å komme seg på topptur. Mvh Gunnar K.
Odd E. k.

Hei Odd Arild!

Et flott bilde, der personene på bildet muligens er på tur opp skaret til toppen. Komposisjonen er flott med menneskene er fint plassert i bildefeltet. Den snødekte toppen passer fint til utsnittet. Vakkert og fasinerende Odd Arild!

Mvh

Odd E.
Knut Jørgen B.

Hei
Her kommer turlysten løpende ja.
God komposisjon, godt fanget at den ene klatreren ser mot toppen, samtidig som sporene i snøen også leder blikket mot toppen.
Flott bilde!

Mvh Knut J.B.
Anne Ø.

Flott bilde der du får skyggesiden og lyset svært bra frem!
Mats B.

Knall bilde! Vi mennesker blir små i møte med guds natur!
Bjorn F.

Utfordrende tur de har foran seg. Fin plassering av personene som er med på å gi en pekepinn hvor små vi er i den mektige naturen.Skikkelig tøft bilde.
Ble toppen nådd?
Hilsen Bjørn.
Thorbjørn R.

Fint bilde av et majestetisk og utfordrende fjell. Piggtind er definitivt ikke for nybegynnere, noe Petter Wessel Zappfes ''Fire korstog til Piggtind'' vel også bekrefter. Legg gjerne ut flere bilder derfra.
Anne-Lise S.

Dramatisk, men med god stemning. Flott med nuten der oppe. Får høydeskrekk bare av å se på dette... Fine farger. Kunne ønske meg litt mer luft under de to personene.

Anne-Lise
Odd Arild R.

Toppen ble nådd i fin stil :)
Påsken 2004 var riktig så fin og bestigning av Piggtind står nok som høydepunktet (i dobbel forstand)
Kjartan Nielsen F.

Nydelig fjellbilde! Har egentlig ingenting å utsette. Bra!

K
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu