Steinsnes i solnedgang
Blir det for mye sollys her....? Liker det, men er usikker.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger363
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235575} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivan H.

Hei!

Synes dette var et flott bilde.
Liker måten skyene kommer inn på, uvær på vei?
Også fin skarphet på bildet.

Som du sier, litt for overeksponert sol. Bedre justering av innstillinger ville hjulpet. Hvilken blender og lukker brukte du?

Hilsen
Ivan Holmedal
Bjorn F.

Hei.
Fint lys og vakker stemning.Tror kanskje jeg villet beskjært det i underkant til like over den lyse refleksen.
Hilsen Bjørn.
Tine H.

Takk for kommentarer. Beklager Ivan, blender, lukkertid....., har ikke greie på disse tingene. Jeg bare tok mitt lille kompaktkamera, stilte inn på motlys og knipset....... - men sparer til ordentlig kamere og håper jeg da lærer mer. Tine
Stein Oleiv B.

heihei. ser blenderen var på f4,8. du ville trolig fått en litt bedre eksponering om du bare tok på auto, for på dette programmet fyres blitzen av, og ''lurer'' kamera, når du ikke har en forgrunn som feks en person som trengs å lyses opp i motlyset. men uansett hvordan du hadde gjort dette, i forhold til eksponering, kunne du ikke fått et optimalt resultat uten å ta to shots, et med riktig exp. på himmelen og en riktig exp. på resten, småøyene osv, for å så satt dem sammen. høylysene blir for sterkt og alt ville blitt undereksponert om du skulle prioritert de utbrente opmådene. så jeg mener du har gjort en bra jobb her! vil anbefale deg å sette deg litt inn i blender og lukker osv før du kjøper kamera, slik at du vet du gjør et bra kjøp, og ikke kjøper det som bare er mest brukervenlig, men også et bra kamera som du kan ha i flere år. masse snakk om alt annet enn bildet her ser jeg, men sånn bare ble det:) når det gjelder bildet derimot, mener jeg du har som sagt gjort en ganske så bra jobb med eksponeringa. fargene er fine, og komp'en er fin og ren. liker også som tidligere nevnt av ivan skyene som er på vei inn/ut i bildet. flott stemning fanget på et bra bilde. sier meg også enig at kanskje et kutt ville gjort seg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu