Bildet inngår i albumet Vinter -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235563} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Hei Anne-Lise!
Jeg syns begge disse to isbildene dine er så fine at jeg visste nesten ikke hvilket jeg skulle kommentere.I dette er det nydelige mønstre,linjer og flott farge.I det andre har du buer og mønstre,lekre begge to på hver sin måte:-)
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Tusen takk, Tone! Ja, disse er tatt på samme sted, få cm fra hverandre. Likevel var de islagte områdene ulike hva linjer angår. Mønsteret av mørke og lys var likevel der, men du har rett i at det her er Linjer, mens det i det andre er buer: bilde nr. 286682

Anne-Lise
Randi H.

Hei Anne¨Lise !

Utrolig fint og spennende med slike bilder. Har sett også på det andre bildet ditt fra samme pytt eller hva det er du har tatt bilde av. Ønsker selv å finne slike motiver, men det er tydeligvis ikke alle forunt.

DU greide det !!!!!

Blåfargen som også andre har påpekt er bare helt nydelig.

Hilsen Randi
Anne-Lise S.

Heisann, og hjertelig takk! Dette islagte området er utløpet fra vann til bekk. Det var mye vakkert å se akkurat der. Måtte bare krype litt på knærne...

Anne-Lise
kåre l.

Spennende mosaikk :-)
Fin 'diskre' farge og god koposisjon.
Mye mønstre, linjer og strukturer å studere.
I like it :-)
Knut H.

Hei Anne-Lise
Likte godt måten du bygde opp bilde på.
Den skråstilte formen løfter mønstret opp
så den mosaikkformede mønstret i vinterlys
og farger skaper gode kontraster.
Mvh Knut
Anne-Lise S.

Hjertelig takk til dere om hva dere liker ved dette! Gode ting å ta med seg!

Anne-Lise
Bjorn F.

Likte godt dette Anne-Lise. Masse fine detailer i isen og nydelige blåtoner.
Hilsen Bjørn.
Tom E.

Hei Anne-Lise. Det er alle de flotte blåfargene og mønstrene du har fått fram her som treffer meg også. De to bildene dine av dette motivet er som nevnt ovenfor både svært like og svært forskjellige. Sitter og hopper fram og tilbake mellom dem, og får lyst til å få begge over på papir og henge dem opp ved siden av dem. Lurer derfor på om det ikke kunne fungert å sette begge to inn i samme bilde, dvs. som to bilder ved siden av hverandre i samme bildet (hmm - det rykker i rødblyanten når jeg ser på den setningen). Om du skjønte hva jeg prøvde å si der, hadde det i hvert fall vært artig å se den varianten :-)

Mvh TomE
Anna Rosa L.

Her har du et utrolig fint mønster. Bildet har forskjellige mørke og lyse farger og mønstre utover bildet så det blir ikke enkelt ellr kjedelig, samtidig som det har orden så at det ikke virker rotete heller.
Jeg digger det!
-rosa-
Arne M.

Hei Anne-Lise. Nok et spennende bilde fra deg. Nydelig fargebehandling. Dessuten har du et fint øye for linjespill som er tydelig også her. Gratulerer.

- Arne
Anne-Lise S.

Hjertelig takk for gode tilbakemeldinger! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu