Fantasireisen
En roman kan føre deg bort fra denne jord. En ny og magisk verden kan vise seg, Den kan åpne seg. Side for side
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger787
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235538} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Rune S.

Morsom og flott manipulasjon. Ekstra fin finess med sitteavtrykket i stolen! En litt Harry Potterstemning:-) Bra jobba!

Mvh
Rune S
Erik J.

Spennende og godt gjennomført ide. Jeg er absolutt med på reisen!
Laurberg G.

Hej. Virkelig en fin og enkelt ide med alle detaljer husket. Selv lysreflectionen fra bogens sider op på stoleryggen. Her er allerede sagt Pottersk. Så lad mig sige '' Ikke tilstedeværende Dumbledore'' eller er det måske selvportræt? :-) mvh. lau
Avsluttet .

Å for en herlig stemning i dette bildet,gjett om jeg skal ha med meg ei god bok på hytta i helga og la meg ta med til en ny og magisk verden:-)Godt laget,men det viktigste for meg med dette bildet er at det tar meg med til en annen verden:-)
Hilsen Tone!
Stig Børre E.

Sprekt! Veldig god idè og godt utført. Jeg syns du får frem budskapet veldig godt. Fin stemning med varme farger og behagelig lys. Fikk du ikke nye tøffler til jul? :-)

StigB
Jørn Tore K.

Likte dette bildet svært godt. God idé som skaper gode assosiasjoner. Tøflene kunne kanskje vært belyst på en annen måte for bl.a. å øke dybdefølelsen i bildet.
Mvh. Jørn T. Karlsen
Anne Lene B.

Hei Geir
Utrolig flott bilde til glede og inspirasjon!! Dette bildet er fylt til randen med gode assosiasjoner og fortellinger!! Flott komponert og utført!! :-)

Hilsen Anne Lene
Bente K.

Hei Geir, du må være dottens beste og mest iderike manipulør.
Her er det bare å sette seg ned og studere alle smådetaljene i bildet som tilsammen skaper en historie. Ikke minst forteller tøflene sin egen historie her.
mvh Bente
Jacob V.

Hei, Geir

Nok et inspirerende bilde fra deg. For en del assosiasjoner og gode minner fra mine barndoms dager når min far leste eventyr for meg. Stemningen er behagelig, kompen er flott og masse varme gode farger. Kort sagt...dette her likte jeg.


Mvh

Jacob
Eivind B.

Følelsen når realismen slipper taket, når du suges inn bak tekstlinjer og trykksverte, til fantasiens endeløse strender - DET er en deilig følelse! Alle som har lest en god bok vet det. Og dette er en praktfull illustrasjon på fiksjonens magi. Det beste er jo at fantasireisen kan foretas såvel på trikken som i stresslessen:) Klapp klapp! Mvh Eivind
Espen S.

Skikkelig bra, og en fin måte å få fram budskapet på. Kule tøfler. :)
Nina S.

Det rykker i lesefoten her, fantasifullt som vanlig fra deg.
Veldig innbydende, ikke bare én flukt inn i en annen verden, men mange å ta av bak stolen.
Mvh Nina
christopher t.

når jeg ser på dette bildet, som jeg synes er meget bra, må jeg tenke på en spesiell roman; nemligen ''den usynlige mann'', av H.G.Wells, en forfatter som kan gi inspirasjon til mangt et bilde
hilsen TRUX
Helge R.

Hei Fløde!!
En bok kan romme en virkelighet som er uvirkelig, ord som skaper gråt, raseri, en bok er selve inngangen til andres tanker og meninger.
Et bilde er presentasjon av min opplevelse av virkeligheten, ofte basset på bokeken.
Komposisjonen er god, ser du har nesten samme forhold til bokhylleinnhold som meg, et bra tegn på kreativitet.
På bildet er jeg mer usikker på skyggen, den krever lit for mye oppmerksomhet, etter min mening. Ellers er det en stram komposisjon med gode lesestolfarger.
Godt å se at du er i gang igjen, hils kone og barn, ha en flott weekend hilsen
:)Helge
Helge R.

Enig med doctoten, får litt HG Wells følelse, anbefaler dett for sin kreativitet og ikke mins originalitet, hilsen
:)Helge
Renato M.

The Invisible Man endelig hjemme og slapper av.....he he.... kult, bra utført og morsomt.Hadde en del experimentering i den rettning i 80 talls, men analog fotografering og mørkerom var ganske vanskelig når fantasi`og kretivitet vil ett skrytt videre.
mvh. Renato Manzi
Liv Øverland K.

Denne reisen er jeg med på, et kreativt og spennende bilde som setter igang fantasien, fine fargetoner og komp, dette var bra formidlet
ingeborg w.

Jeg foretrekker dette framfor det andre bokbildet ditt av datteren på veien. Her kan tankene mine spinne rundt at bøker gir mye uavhengig av hvem som leser og hvor de er på vei. En kan sitte stille og allikevel være på vei et sted. I det andre bildet ble det litt mye som konkurrerte, veien, bilen og ikke minst datteren. De trakk i hver sin retning synes jeg. Jeg så ikke sammenhengen. Dette bildet er enklere og derfor bedre. Det er stilig med de varme fargene, skyggen på veggen og bladet som snur seg.
Espen A. I.

Tja, jeg sitter nå til daglig og leser en firlogi eller hva det heter på 1000 sider til ei skoleoppgave og dette er dermed et kjent fenomen, men den stolen så jo mye bedre ut!

mvh Espen
Linde G.

Jada
henger meg på hylekoret jeg Geir. veldig flott ide og glimrende utførelse . . .Du er en kreativ sjel, derom hersker vel liten tvil. :-)

Hilsen
Linde Gilberg
Erik H.

gropa i stolen er altfor dypt til å være så smalt, det ser ut som en mann på 150 kilo, men som er tynn som ei fyrstikk som ''sitter'' der.
Lars-Anders M.

Dette er magi. Meget bra
Mvh
L-A M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu