venezia
Har vert på ein kort vintertur til venezia for å ta bilder, ein topp plass å dra om vinteren da er det ikkje myje turister der
Kjaaa..?
Utstyr
  • nikon d200
  • 28-300mm
  • Brennvidde28mm
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger1125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235483} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Stein Oleiv B.

ekstremt bra komp! strevde litt med å se hva det var, men med en gang du nevnte venezia, var jo alt klart. knallbra farger, og.. alt, alt sammen, speilbilde i vannet, perfekt utsnitt av tuppen av båten, eller hva de kaller det.. veldig bra. eneste å pirke på, er detaljen ytterst på båten, den er ikke helt svart, fargene flyer litt her. gjør det svart i ps, og bildet blir fullkomment.
Laurberg G.

Hej Gaute. Flot set. Absolut seværdigt billede. Tror at det kan blive bedre og endnu klarere ved at beskære en god bid i højresiden væk. mvh. lau
Anders R.

En annorlunda och spännande bild tycker jag!

Färgerna och kompositionen ger mig en behaglig känsla, en bild jag fastnar vid. Har inte den tekniska kompetensen att bedöma bilden men fick som sagt en härlig känsla av den! Bra öga för motiv!

Mvh
Anders
Joakim R.

Dette er et fantastisk bilde, et av de bedre jeg har sett!

Helge R.

Masse spennede som flyter her, jeg er betatt av utsnitt, lys og farger. Med den lille detaljen som SOB nevner blir bildet i toppklasse, ha en god dag hilsen
:)Helge
Jacob V.

Hei, Gaute

Et utrolig flott bilde. Komp og utsnitt er det ikke noe å pirke på. Fargene er behaglige. Hvis jeg må pirke på noe så er det den lille detaljen som allerede er nevnt.

Uansett...jeg anbefaler dette bildet :)


Mvh

Jacob
Avsluttet .

Utrolig spennende og man får en reise i dobbelt forstand av å se på dette.Liker også fargene og lyset:-)
Hilsen Tone!
Ann T.

Dette var riktig spennende! En fin idé hvor du har fanget noen av de nøkkel komponenter i denne fantastiske byen i et bilde - vann, gamle byggninger, fin arkitektur og mest viktig - gondoler. Det er interessant at du også opplevde Venezia som et kilde for fine motiver. Jeg var helt fortryllet av byen når jeg var der i November. Glede meg til å se mer av hva du har opplevd!
Mvh. Ann
Ola G.

Hei:) Fint bilde Gaute, go komp, flotte linjer bla bla bla hehe, eg likte godt fargane å roen i bilde! Bra
Steinulf L.

Et veneziabilde utenom det vanlige, men som inneholder kvintessenzen av Venezia; Gondoler, kanaler,arkitektur. Flott.
Anders N.

Helt utrolig flott. Fabelaktig må jeg nesten si. Som Steinulf over her sier så har du fått med det som gjør Venezia til nettopp Venezia. Nydelig mykhet i bildet.

- Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu