Måke i natten
Utstyr
  • Canon Powershot G3
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Annetblitz
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas R.
Liker dette faktisk veldig godt. Fin nattstemning og bra komp.
Céline F.
Ja, dette var ikke verst! Stemningsfullt! Bevegelse og natt!
Céline.
Anne-Lise S.
Det første jeg ser er hvor godt måka er plassert i bildeflata, og lyset/fargen den har. Den er nærmest gjennomsiktig enkelte steder, og den er i bevegelse. Dette liker jeg svært godt. Videre ser jeg planta nede i høyre hjørne. Det sier noe om miljøet. Årstida er det vanskelig å si noe om siden klimaet vårt now-a-days er helt merkelig, men i alle fall. Synes du får denne blomsten fint frem blant det mørke ellers, og den er en myk kontrast til bakgrunnen, og viser liv sammen med måka. Videre liker jeg linjene i bakgrunnen, og de duse fargene. Til venstre for måka ses noen linjer som peker motsatt vei; den veien måka flyr. Sånn sett fungerer de greit, som veivisere på en måte. Samtidig er de et brudd i linjesystemet slik at de skaper kontrast. Er likevel usikker på om jeg liker dem? Kanskje burde linjene også der pekt mot venstre, men jeg vet ikke. Jeg synes du lykkes godt med dette motivet!

Anne-Lise
Avsluttet .
Enkelt og spennende og mer trenger ikke jeg for å like dette veldig godt:-)
Hilsen Tone!
Anne Lene B.
Hei Henrik
Et flott stemningsbilde som virkelig falt i smak!! Fin komposisjon og bruk av uskarphet for å forsterke stemningen!! Knallbra!!

Hilsen Anne Lene
Henrik Eidem K.
Takk for kommentarer.

Anne-Lise: jeg er enig i at de stripene i bakgrunnen på en måte går feil vei, men det ble slik pga en panorering av kamera. Artig at du likte plasseringen av måken. Jeg vurderte litt å kutte på venstre side for å få den mer plassert ute i kanten, men jeg var i tvil. Og nå er jeg vel sikker på at det ble rett slik det er nå.

H
Line M.
Virkelig flott og stemingsfyllt bilde! Meget bra:-)
Mvh
Line
Stig Børre E.
Spesielt.
Bildet får et maleripreg som jeg liker. Godt komponert og fin bevegelse.
Spennende og annerledes fuglebilde.

StigB
Brita Helen E.
Hei!
Et flott og drømmende bilde der lyset fra blitzen treffer fint på måken. Fint med blomstrene som stikker fram ifra mørket. Komposisjonen er veldig bra. Flott eksponert! :)

Mvh Brita...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu