somewhere only we know
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-12 14:28:42
    Versjon #2
Utstyr
  • D70
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger552
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233177} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
john-arne w.

ett vakkert og fargesprakende bilde. hvor bygningene er veldig skarpe. er dette manipulert på noen måte? ikke noe negativt ment, jeg synes det bare var såpass stor forskjell på himmeln og husene. var bare litt nyssgjerrig. du skulle tatt en ca. 1cm. på høyre side, stikker ut bittelitt av ett hus ca 10cm. nede på høyre side. men som sagt, ett fint bilde.


hilsen john
Cato R.

Hei gunnar.

Et mektig bilde dette her. Jeg legger merke til at det enten er jobbet med i layers eller er en sammenføying av to bilder. Forgrunnen har en litt annen lys kvalitet enn himmelen vil tilsi. Man ser at det går en slags skjøt igjennom bildet. En teknikk som har fungert for meg er å gi en liten blur akkurat i skillet.

Mvh

Cato
Avsluttet .

Hei Gunnar.

Et flott og mektig bilde fra Strandleiren ved Sola. Syns du har fått frem et godt resultat og jeg finner ingenting å pirke på, bra jobba.

Vennlig hilsen
Arne
Gunnar O.

takk for raske tilbakemeldinger! joda, jeg har jobbet med layers her. Har bytta ut hele himmelen. Bildet av bygningene ble tatt en overskyet dag, så himmelen var i utgangspunktet nesten helt grå. Synes det var såpass kjedelig at jeg prøvde å sette inn en annen himmel fra et bildet tatt i sommer. Skal se om jeg får lagt ut en ny versjon der jeg har prøvd å fikse litt på ting :)
Hallgrim B.

Fint motiv, fine fargar, fin skarphet i midten av biletet. Det einaste eg ville ha gjort annsleis er å beskjært vekk stranda i forgrunnen, for det tykkjer ikkje eg gjer noko for biletet. Ein ser faktisk at huset ligg ved havet til venstre i bilete likevel.
Arve S.

Syns du har gjort dette veldig bra, fungerer bra uten huset på siden. Da fikk du plasert hovedelementene litt mer konkret...
Eivind B.

En dramatisk og heftig himmel som står godt til kirkemotivet. Da får det være at lyset ikke stemmer 100 prosent. V2 en klar forbedring. Mvh Eivind
Roger I.

Du trenger en skarpere bakgrunn.
Bildene passer ellers veldig godt sammen.
Får en film-følelse grunnet det tilsynelatende store dynamiske omfanget.
Med digitalkamera og den typen motiv på bildet har du vanligvis få valg. Pent belyst bygg og overeksponert bakgrunn eller mørkt hus og riktig eksponert bakgrunn.

Da er HDR eller klipp og lime metoden (som du har brukt) en løsning for å få det bildet øyet ser, men som kamera ikke klarer å se.
Jan v.

Flott motiv hvor himmel og forgrunn er godt fargemessig avstemt til hverandre, men den hvite bygningen har kaldere belysning fra en annen himmelretning. Dette er det eneste jeg synes er vesentlig å bemerke, ellers kjempebra.

Det bør være såpass klaring til høyre bildekant, og du har fått til en meget fin overgang i skjøtene til himmelen også i versjon #1.

Mvh Jan
astrid k.

Dette var fantastisk flott!
Himmelen og stemningen er ubeskrivelig!
Fredrik E.

Sterke farger, en himmelen som rett og slett gjør en vannvittig god jobb:)
Godt knipset.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu