Rachel
Tatt under konsert i Kiel, november 2006. Ingen redigering bortsett fra at bildet er noe croppet for å få bort ''unødvendigheter''.

<a href=''http://www.deviantart.com/deviation/46086308/''>Dette bildet på DeviantArt</a>
Meget fornøyd, da hun pleier å sprette rundt mens hun spiller - hun sto stille for første gang den kvelden og jeg fikk tatt et par bilder med forskjellig farge på lysene. Det eneste som plager er at hånda som holder fiolinen ikke er helt skarp.
Bildet inngår i albumet Crüxshadows - Florida-basert Dark wave band.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-10 15:02:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-01-10 23:19:39
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon d50
  • 18-55mm
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger457
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232817} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Are-Martin S.

Du har selv kommentert at armen som holder fiolinen ikke er skarp. Tror litt etterbehandling hadde gjort seg, bildet er litt ''flatt'', litt lite kontrast. Tror også at bildet hadde blitt bedre etter en runde USM, da hadde du fått bedre fram detaljer i både fiolinen (særlig strengene), ansiktet hennes, og ikke minst i de flotte klærne hennes.

Hele hennes venstre hånd burde vært med. Som foto oppfatter jeg dette mer som et bra portrett av en musiker, enn et konsertbilde. Hun er flott, har tøffe klær, og jeg kunne godt tenkt meg et bilde hvor hun, for å bruke dine egne ord, spretter rundt.

Mvh
AMS
Margrethe A.

Takker for meget god kommentar! Det eneste som frustrerer meg er at det er mange her på ''dotten'' som tror alle vet hva alt betyr - selv aner jeg ikke hva USM er...
Are-Martin S.

He he, beklager. Det er lett å ta slikt got gitt. USM (uskarp maske) er en funksjon i PhotoShop (PS) som kan gjøre uskarpe bilder skarpe. Noenganger kan det (gjerne sammen med andre funksjoner i PS) redde katastrofalt dårlige bilder, andre ganger ødelegge helt greie bilder. Det er en av de mest brukte funksjoner i PS.

Om du ikke er kjent med å bruke PS, vil jeg på det sterkeste anbefale deg å bli det.

Mvh
AMS
Margrethe A.

Jeg er kjent med PS og har brukt det flitting de siste månedene - men ha igrunnen holdt meg borte fra alle filtre med navn som sharp etc - rett og slett fordi jeg føler de altfor lett kan ødekegge, og jeg tar heller flere bilder enn å måtte ty til slike løsninger. Sitter og diller litt nå, så får vi se om det kommer en versjon til :) Takk for hjelp!
Anne-Lise S.

Jeg synes stemningen du får frem rundt artisten er svært god. Her får du frem ansiktsuttrykket godt, og gjennom det kan vi lese hennes innlevelse i musikken. For meg fungerer V3 best. Der har du fjernet støy i Neat Image, og du får bedre frem konturer. Et ok portrett av en fiolinist dette!

Anne-Lise
Stein Oleiv B.

bildet ditt er aaaltfor uskarpt. fargene sitter ikke, og ansiktet er ikke godt nok lyst opp... utsnittet var ikke helt på sin plass heller. om du hadde brukt en blitz fra høyre, latt hele fiolinen kommet med, og justert litt farger(tatt vekk mye magenta) og fjernet copyright skribleriet, hadde det nok blitt mye bedre. bortsett fra den ekstrem kritikken min, er jo versjon3 best da. beklager om jeg ''klaget'' for mye:) men man lærer jo på ingen bedre måte gjør man?:D
Margrethe A.

Om du hadde kritisert bildet slik om det hadde blitt tatt under ''kontrolerte'' omstendigheter hadde jeg nok tatt det mer til meg, men når de ble tatt under sterk trengsel under en konsert med dårlig lys, gjør jeg nok ikke det, beklager. Takk for kommentar uansett.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu