Selvportrett
Frem og tilbake i photoshop :). Kvaliteten ble ikke veldig bra, men det var i utgangspunktet en dårlig fil og dårlig skarphet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-08 16:29:36
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon 50mm f/1,4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger565
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anne Kari Berg K.
Hei,

uttrykket er spennende, men det er synd at bildet er utbrent (uten tegning i ansiktet).

Det er ikke dårlig, men kan sikkert bli mye bedre. Jeg ville prøvd igjen med forskjellige eksponeringer :) Du har jo modellen i nærheten.

Har vært inne og sett på de andre bildene dine. Mye bra. Selvportrettet i åkeren er spennende, turismebildet er kanskje det beste, syns jeg.


Stå på!


Anne Kari
Andreas K.
Heisann!
Dette hadde blitt et veldig tøft builde, om du ikke hadde gitt ''han'' (deg da) den fargen i øyet. Irisisen! Jeg mener bildet har godt blikkfang, noe som er viktig hvis bildet skal skille seg ut fra mengden.

Det er vel småk og behag; men jeg synes luft over hodet hadde gjort seg bedre enn, uten.

lykke til videre..
Hanne S.
Voldsomt utbrent, men du ligner jo på en statue og det syns jeg er kult! Ser helt gæren ut med de øynene....men bildet faller absolutt i smak hos meg.

-Hanne.
Andreas L.
Takk for all kritikk. Jeg er litt uenig med det med utbrentheten. Det var helt med vilje og det slik jeg vil den skal se ut. Jeg legger ut flere versjoner etter deres ønsker!

-Andreas
Avsluttet .
Jeg vil vel ikke kalle det utbrenthet, men heller en konsekvens av den den generelle uskarpheten og ullenheten over bildet. Dette resulterer her i ganske så grumsete hudtoner med et merkelig gråtoneomfang. Mindre blenderåpning og bedre tilpasset belysning hadde rettet på dette.
Andreas L.
Ja, det stemmer nok... Dette var mer et snapshot, redigert kraftig i photoshop. Jeg har fått et blitsett med softbox som jeg ikke har prøvd enda. Satser åp bedre resultater :)

-Andreas
Ronny U.
Hei Igjen Andreas. Du skal ikke la tanker om teknikken komme i veien for et godt uttrykk. Selvportrettet dit synes jeg er veldig bra med tanke på uttrykk, blikket ditt viser noe, det er mye bedre enn et teknisk perfekt flætt foto. Sjekket ut 2 karer fra 50 årene, herlig bilde, en idè, kan du ikke prøve å gjenskape det? finn to modeller og en location. behøver ikke å være likt , men ha gjenkjennende elementer. Det kalles å lage en pastisj på kunstfotospråket. Ronny
Andreas L.
Gjenskape hva? Hvilket bilde snakkes det om? Jeg er ikke helt med :)

-Andreas
Ronny U.
Tja , du ga meg en link til andysimmons og der fant jeg et bilde som heter two fellows, ringer det en bjelle -:), ronny
Andreas L.
Aha, det ja. Ja, det er god idé... Jeg skal ha det i bakhodet!

-Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu