Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232199} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ketil K.
Dette bildet synes jeg er svært bra. Særlig bevegelsen og perspektivet/linjene i bildet er glimrende. Gjentagelsen i form av hattene som bryter med bildekanten nærmest identisk bidrar fint. Rent teknisk er det en del å gå på, selv om den lave detaljeringen og strukturen absolutt ikke ødelegger for bildet. Rart dette ikke har fått andre kommentarer?
Magnar B.
Likte dette! Annleis tilnærming, fotogene hattar! Likar blandingen mellom skarpt og uskarpt. Litt mykje støyreduksjon? Syns den uskarpe figuren i forgrunnen er veldig flott, kunne fungert godt med berre den også.
Arne S.
Et bilde etter min smak. Dynamikk, nærhet og en god fortelling. Utsnittet er glimrende. Kuttingen av de to trekanthattene bidrar til å holde blikket der det skal være. Minus for neat image-effekten.
Avsluttet .
Må bare slutte meg til det som blir sagt over her. Veldig bra! Beskjæringen er glitrende. Kunne vært interessant å se en versjon uten ''neating''.
Dag J.
Veldig flott dette, med dybde i handling og bra timing. Kanskje litt trangt, men det er pirk.
Anne-Lise S.
Flott med disse gjentatte formene og fargene. Liker blandingen av skarpt og uskarpt, bevegelsene og roen. Det mørke og det lyse. En god del korn/støy når man blir sittende og kikke på bildet, og når man ser det er det akkurat som om de vokser og at det blir mer og mer av det. Til sist blir det for mye av det.. Synd det, men det kan du jo gjøre noe med, tenker jeg.

Anne-Lise
Steinulf L.
Et bilde etter min smak. Ser jo at hattene skal være kuttet, det leder blikket. Skulle jeg gjort noe annerledes tror jeg at jev ville kuttet litt i bunnen, nesten opp til pedalfoten.
Knut-Inge J.
Dette gjekk rett heim hos meg. Ståsted og timing er jo perfekt. Hattane... og kontrasten mellom syklisten og han som sit stille. Alt det tekniske blir berre pirk i forhold til heilskapen, som er ei sterk og underfundig fortelling.
Chr. G.
Takk til alle - hyggelig å høre at det treffer noen til tross for den slette tekniske framførelsen.

Denne gangen er bildet et forholdsvis lite utsnitt av originalen, Og, ja, støyfjering er forsøkt - men ønsker også å beholde en del. Utgangspunktet er altså langt fra optimalt, og kan vel også vitne om noe usikkerhet og manglende bevissthet i opptaksøyeblikket når jeg ender opp med såpass kraftig beskjæring. Det er da ikke slik man fotograferer! Skal allikevel forsøke en runde til for å se om noe kan forbedres i forhold til det tekniske - med kommentarene over i bakhodet.

ALS: Det høres ut som om du ser for lenge på det av gangen :-)
SL: Jeg føler at det trengs litt luft på nedsiden av navet i bakhjulet, men skal sjekke ut forslaget ditt.
S. N.
Dette var bra! Enig i KKs observasjoner. Synes forøvrig ikke det tekniske trekker ned.

Silje
Dag T.
Herlig snodig bilde!
Chr. G.
Takker igjen!
Bente K.
Et spennende bilde der innholdet ikke kommer frem umiddelbart.
Hatter, korning og uskarphet var gode ingredienser og passet inn i settingen her.
mvh Bente
Odd Tore S.
Kontraster:
- statisk vs dynamisk
- sort vs hvitt
Interessant bilde, hvor plasseringen av hattene og den like kuttingen av dem har svært mye å si for totalen. Naturligvis også den hvite med ryggen til, i sin egen verden.
Jeg tror du har fått med akkurat nok her, det pirrer nysgjerrigheten å ikke vite mer om hva som er utenfor bildet.
Odd Tore
Espen A. I.
Fint bilde med det meste av dynamikk, bevegelse og skjulte ansikter, men hva i all verden har skjedd med det tekniske/etterbehandlingen?

mvh Espen
Chr. G.
Jeg setter pris på kommentarene - takker! EAI: Noe av forklaringen finner du over.
Nina S.
Dette er veldig bra, leser ikke skokken av kommentarer, beklager evnt, gjentakelser.
En enestående bevegelse i dette bildet, gjentakelsen av grå og gule flater, og gjentakelsen av hattene, formen av disse gjentas også (opp ned) rett under hånden til syklisten, og fin fokus oppe ved hattene. Et fortellende bilde.
Bra!!
Mvh Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu